Printre atâtea evenimente la care luăm parte, căutăm la fiecare un element „wow” care să îl distingă de celelalte.

De aceea, succesul unui eveniment stă în atenția care se oferă detaliilor care îl pot face unic. Spre exemplu, fie că alegi taxiul londonez Austin FX4, o cabină foto transformată într-o mașină istorică restaurată sau miresmele de lavandă, acestea au un lucru în comun: oricare îți va transforma evenimentul dintr-unul obișnuit într-unul memorabil.

1.     Best Fairway Events

Imaginează-ți că… transportul la evenimentul tău este asigurat de către una dintre cele mai cunoscute și simbolice mașini din lume: taxi-ul londonez Austin FX4. Crezi și tu că acesta ar fi un element care surprinde?

Perfect, căci îți poți chema taxi-ul cu un simplu telefon la Best Fairway Events care “are plăcerea de a te plimba cu primul London Black Cab din Cluj-Napoca!” Stilul său clasic și inconfundabil va face astfel încât sosirea ta să fie pe măsura așteptărilor… te va pune în centrul atenției. Dacă și tu te întrebi ce anume face ca această mașină să fie atât de specială, ne oferă tocmai cei de la Best Fairway Events răspunsul: “Producția modelului FX4, cel mai faimos dintre toate taxi-urile londoneze, a început în anul 1958, când cei de la Austin au introdus primul model.
Din 1982 compania Carbodies LTD (mai târziu devenind London Taxis Internațional) a preluat producția, iar versiunea finală a modelului fabricat a fost scos pe piață în 1989.
După aproape 40 ani de producție și 75.000 de exemplare produse, în 1997 fabricarea acestora s-a încheiat, însă mașinile au continuat să circule pe străzile capitalei Angliei până în anul 2013.”

Astfel, unicitatea acestei mașini constă în longevitatea sa – timp de 40 de ani, aceasta și-a dovedit din nou și din nou adevărata valoare. De aceea, Best Fairway Events au decis să aducă “o părticică din Londra, care să dea evenimentelor o notă de eleganță” în Cluj-Napoca. Ei explică faptul că: “Această părticică este faimosul Taxi Londonez, în interiorul căruia va veți simți speciali, indiferent de eveniment.”

Pentru a admira și tu taxi-ul londonez Austin FX4 și, poate, chiar pentru a-l închiria, te invităm să accesezi link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/best-fairway-events.

2.     BW Photo Booth

Un photo booth a devenit nelipsit în cadrul evenimentelor – indiferent dacă acestea sunt private sau corporate. Așa că, imaginează-ți… un photo booth într-o mașină istorică complet restaurată! Ți-a stârnit interesul deja?

Echipa BW Photo Booth crede că elementul care face ca un eveniment să fie memorabil este reprezentat tocmai de către “invitaţii tăi care se distrează la cabinele noastre foto.” Așa că te îndeamnă să le oferi acestora “şansa de a lua acasă o parte din petrecere cu fotografiile la minut, care pot fi şi magnetizate pe loc.” Această mașină istorică complet restaurată care fotografiază ajută, pe deasupra, și la branding: “Apropie-te de public printr-o interacţiune inedită cu brandul tău. Oferă-le momente memorabile şi distractive cu cabinele noastre foto care sunt în totalitate personalizabile.”

Motorul echipei BW Photo Booth este “inovația continuă.” Deși brandul a luat naștere în 2009, în anul 2018, echipa a decis să ofere ceva inedit și unic clienților lor. Entuziasmul cu care ei își descriu produsul ne face să ne dorim să surprindem și noi câteva cadre în interiorul acestei cabine foto: “Este cabina foto clasică ce o știi de la cele mai reușite petreceri cu prietenii, însă într-o formă mai prietenoasă și cu o apariție wow! Imaginează-ți o mașină portocalie din 1972, care este supranumită și Hippie Van, parcând la petrecerea ta, și așteptând invitații tăi la poze! Cool, nu?”

Așa că, adu distracția la evenimentul tău – familiarizează-te cu cabinele foto BW Photo Booth și contactează-i accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/bw-photo-booth-cabine-foto.

3.     Miresme de lavandă

Acum, imaginează-ți că... alături de aranjamentele florale clasice pe care le folosești pentru a da culoare evenimentului tău, adaugi și „miresme de lavandă”. Ești curios cum ar putea să se concretizeze această imagine?

Pasiunea este ingredientul care definește proiectul miresme de lavandă: „Miresme de lavandă este un proiect de familie, ce a luat naștere din dorința de a ne apropia de natură și de a petrece mai mult timp împreună cu cei dragi.” Această familie îmbină utilul cu plăcutul, iar rezultatele finale variază: de la buchete cochet aranjate până la mărturii de nuntă sau de botez, toate fiind confecționate manual.

La dispoziția ta sunt puse următoarele opțiuni: flori proaspete - în sezon, flori uscate - în limita stocului disponibil, butaşi - în limita stocului disponibil, săculeţi cu flori uscate de lavandă
și aranjamente care vor surprinde invitații la evenimentul tău. Atenți la detalii, ca orice alți artiști, aceștia țin să menționeze următorul detaliu: “Oferim, de asemenea, cultură de lavandă din Dezmir, județul Cluj pentru ședințe foto – tot ce trebuie să știți e că levănțica e înflorită în perioada iunie-septembrie.” Ce rămâne de făcut pentru a îmbrăca evenimentul tău în mirsme surprinzătoare de lavandă?

Ia legătura cu această familie care își propune să aducă puțin din pasiunea și atenția sa la detalii în organizarea evenimentului tău accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/miresme-de-lavanda.

Preferi să explorezi și alte opțiuni de servicii “wow” pe care ți le punem la dispoziție? Te invităm să accesezi link-ul următor: https://eventador.ro/și, în mod cert, vei găsi exact ceea ce îți dorești. De la trupe, la designeri vestimentari și hostess, toți stau la dispoziția ta: așteaptă să-i alegi pentru a transforma modul în care tu îți imaginezi propriul eveniment în realitate!