Chiar dacă e sfârșitul anului 2020, deja ne putem decide care sunt evenimentele la care putem participa anul viitor. Deși anul acesta toate activitățile s-au desfășurat online, 2021 arată mai promițător ca niciodată. Astfel, iată câteva evenimente pe care nu trebuie să le ratezi:

1. UNTOLD

Notează în calendar data de 5-8 August pentru că cel mai mare festival de muzică din România revine la Cluj. Cum anul acesta nu a avut loc, cei peste 50.000 de fani care și-au achiziționat deja bilete, le pot folosi la una dintre următoarele 3 ediții. Nume precum: David Guetta, Martin Garrix și Dimitri Vegas & Like Mike și-au anunțat prezența ani la rând și, sperăm noi, să îi revedem și anul care vine. În fiecare an, cei de la Untold demarează campanii de CSR, prin care încurajează oamenii să se implice, recompensându-i cu bilete la eveniment.

2. NEVERSEA

Mesajul organizatorilor spune clar #NEVERSEA YOU ON 8-11 JULY 2021. Așadar, dacă îți dorești să prinzi răsăritul pe plajă, în timp ce muzica ta preferată se aude, acesta este festivalul la care trebuie să participi. În plus, orice festival organizat pe plajă îți oferă o experiență unică și un vibe pozitiv. Neversea este locul unde nopțile se transformă în zile, răsăritul lung îți e prietenul alături de care dansezi pe ultimele melodii și miile de inimi care bat la unison fac ca petrecerea să nu se oprească decât în zori de zi. Fanii au votat ca în acest an, evenimentul va avea loc în 8-11 Iulie. Dacă intenționezi să nu-l ratezi anul acesta, e timpul să-ți iei bilet din timp.

3. UNTOLD ODYSSEY

Organizatorii ne surprind cu un nou eveniment marca Untold. Petrece 5 zile pe un vas de croazieră în Marea Mediterană, alături de unii dintre cei mai mari artiști și DJ de pe glob, nume întâlnite și în cadrul festivalului Untold. Untold Odyssey va avea loc în perioada 9-13 Iunie 2021, iar în cadrul celor 5 zile, participanții vor avea parte de 5 scene de muzică, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux.

4. ELECTRIC CASTLE

În perioada 14-18 Iulie are loc Electric Castle, primul festivalul din România care deschide porțile unui castel pentru fanii acestuia. Pentru anul 2021, pe scena  Castelul Banffy din Cluj-Napoca vor fi prezente nume precum: Gorillaz, Deftones și Twenty One Pilots. Biletele nu s-au epuizat încă, dar dacă te hotărăști să participi, e timpul să te grăbești.

Noi suntem nerăbdători să participăm la evenimentele menționate mai sus și evident, să ne sprijinim furnizorii care se implică atât în organizarea festivalului cât și în susținerea lui.