Studiile susțin faptul că poți spune foarte multe despre personalitatea unei persoane, orientările sale politice, statusul său social, vârstă și venit doar uitându-te la pantofii pe care îi poartă.

Vestimentația, însă, este cea care completează această imagine de ansamblu. Nu ți-ai dori, deci, ca în ziua evenimentului tău să fii pus în cea mai bună lumină posibilă a ta? Designeri vestimentari precum House of Legendary, Adelina Boie și Iulia Sasu sunt cei care pot asigura faptul că datorită vestimentației tale, vei fascina prin prezența ta.

1.     House of Legendary

Îți dorești să strălucești în cadrul evenimentului tău?

House of Legendary te invită să descoperi „rochiile de mireasă spectaculoase Legendary, create din materiale fine, pentru ca în ziua cea mai importantă, apariția ta să fie așa cum ți-o promite însuși numele nostru.”

Dacă rochia pe care o vei purta într-una dintre cele mai importante zile ale tale are, în imaginația ta, un “design somptuos, însoțit de aplicații prețioase de pietre Swarovski, mărgele, pene, fiind creată din material fin precum brocartul cu fir auriu sau argintiu, este din mătase naturală, milkadou sau dantelă Chantilly”, atunci House of Legendary îți poate satisfice dorințele. De la colecția Own The Moment, la Show Your Shine, la Renaissance și Enchanted, rochiile create de către aceștia sunt… legendare. După cum sunt descrise de către ei înșiși, “colecțiile noastre înseamnă rochii de mireasă A-line, potrivite conformațiilor cu șolduri conturate, rochii de mireasă stil sirenă, ce pun în evidență o siluetă în formă de clepsidră, rochii de mireasă stil prințesă, dar și celebrele rochii de mireasă empire.”

O rochie de mireasă, însă, nu ar fi pusă în valoare fără o haină de blană, respectiv fără o pereche de pantofi din colecția Mihai Albu. Astfel că, hainele de blană variate precum etolă vizon alb, etolă vulpe argintie și etolă vulpe golden contribuie la completarea vestimentației tale. Pantofii feminini de ocazie Mihai Albu aduc elementul de surpriză pentru ca tu să fii pusă în cea mai bună lumină a ta în cea mai specială zi: “Cea mai recentă colecție de pantofi de ocazie Mihai Albu îmbină materiale precum piele naturală, velur sau broderie cu elemente spectaculoase de cristal și glitter. Mai multe nu pot fi spuse - probând perechea ta preferată, vei înțelege.”

Oferă-ți ocazia de a fascina prin prezența ta la propriul eveniment. Cei care îți pot garanta succesul în această privință sunt House of Legendary. Accesează link-ul următor pentru a admira colecțiile acestora: https://eventador.ro/colaborator/house-of-legendary-women.

2.     Sophie (by Adelina Boie)

Vrei ca elementul principal care definește vestimentația ta să fie pasiunea?

Sophie (by Adelina Boie) îți poate fii de folos în această situație. Încă din 2014, Adelina Boie a decis să își transforme nu doar pasiunea în job, dar și ideile în realitate. Așa că, a părăsit Bucureștiul și s-a întors... acasă pentru a crea.

În acest spațiu confortabil și favorabil explorării propriei creativități, ce a creat aceasta? „Am aplicat metoda smart shopping. Majoritatea ținutelor sunt realizate din cel puțin două piese. Partea de sus a ținutei este, de cele mai multe ori, fie de tip corset, fie de tip body. Astfel, îi ofer clientei posibilitatea să poarte produsele și separat, dar și în alte combinații vestimentare.” Prin urmare, ea a creat obiecte vestimentare care să corespundă tuturor gusturilor potențialelor sale cliente.

Astfel, a reușit să se facă remarcată, produsele ei fiind curând achiziționate până și de către vedete din România precum Anda Adam, Lidia Buble și Nicoleta Luciu. Succesul ținutelor create de către aceasta a fost validat și în afara granițelor țării: „La început am vândut mai mult în țară, apoi încet, încet am început să vând în toată lumea. Femei din toată Europa, din America, dar și din Emiratele Arabe au comandat ținute Sophie.” O reușită cu care Adelina Boie se mândrește este, de fapt, colaborarea sa cu L’Atelier Du Luxe (Galeriile Lafayette din Dubai Mall).

Totuși, Adelina Boie admite că munca sa nu este tocmai ușoară: „Atunci când faci totul cu sufletul, însă, se poate.” Tocmai din acest motiv, ea vrea să se asigure că fiecare clientă în parte este cu adevărat mulțumită de produsul care îi este livrat: „Vorbesc personal cu toate clientele, oferindu-le consultanță în alegerea modelului și, apoi, le trimit poze explicite cu modul în care își pot lua singure măsurile necesare realizării ținutei.” Astfel, Adelina Boie arată că îi pasă: ea nu vrea să livreze doar un produs, ci livrează o experiență – experiența de a te simți frumoasă purtând ținutele create de către aceasta.

Observă și tu faimoasele ținute care constituie colecția Sophie by Adelina Boie accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/sophie-by-adelina-boie.

3.     Iulia Sasu

Ți-ar plăcea ca vestimentația ta să fie una nonconformistă?

Perfect, căci ținutele Iulia Sasu debordează de nonconformism. După cum afirmă aceasta, pe ea o caracterizează tendința de a ieși din tipare: „By Iulia Sasu este un proiect la care visez, fără să-i fi știut deznodământul, încă de când mama (croitoreasa familiei noastre) îmi spunea că sunt un dezastru, pentru că îi distrugeam toate tiparele. Peste ani, cu prima mașină de cusut, am pus bazele a ceea ce înseamnă acum prioritatea mea #1!” By Iulia Sasu reprezintă, deci, mai mult decât niște colecții vestimentare: este un proiect realizat cu mult efort, dar și mai multă pasiune.

Ținutele marca Iulia Sasu sunt personalizate, astfel încât “să fie create după trupul și asemănarea femeilor care le poartă”. Într-un mod unic, Iulia Sasu descrie acest proces: “Măsurăm, tăiem, coasem și accesorizăm emoții, gusturi și personalități. Le amprentăm cu stil și autenticitate și le îmbrăcăm pe muzele care le inspiră. Creațiile Iulia Sasu sunt povești scrise cu materiale și ață, lucrate manual și, în mare parte, ținute unicat.” Mai mult decât atât, faptul că ținutele create de ea au fost îmbrăcate de vedete din România pe parcursul timpului dovedește calitatea creațiilor sale: “Printre colaborările mele foarte dragi și de amploare se numără: Delia Matache, Ramona Bădulescu și Eliza Ancău.”

Creațiile sale vestimentare se definesc prin diversitate, unicitate și echilibru. Mai concret, acestea sunt despre femeia puternică: “Îmi place să te ajut să arăți lumii cât de capabilă ești. Poate că vine dintr-o nevoie personală, pe care o împărtășesc automat… Da, sunt o feministă. Nu în ultimul rând, prin hainele pe care le desenez si creez pentur tine, vreau să arătăm celor care te privesc că ești fermă, încrezătoare în tine, luptătoare, frumoasă. Învingătoare.” Dacă simți că te regăsești în această scurtă descriere, te invităm să explorezi creațiile Iuliei Sasu accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/iulia-sasu-designer-vestimentar.

Un ultim mesaj scurt de la Iulia Sasu pentru tine? „Îți mulțumesc pentru că la evenimentul la care ești regina balului, subtil, pe spate, ai ales să scrie Iulia Sasu!”

Prin urmare, tu cum îți dorești să te simți în cadrul propriului eveniment? În condițiile în care nu te identifici cu niciuna dintre creațiile acestor designeri vestimentari, te invităm să explorezi și celelalte opțiuni pe care platforma noastră ți le oferă accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaboratori/vestimentatie-accesorii-ea. Principalul aspect care conteazăeste, de fapt, încrederea în sine pe care ți-o dă ținuta pentru care ai optat!