Temperaturi ridicate, palete de culori vii și tematici exotice: niciun anotimp nu este mai potrivit decât vara pentru a organiza evenimente în aer liber.

Ca sursă de inspirație, pentru ca evenimentul organizat de către tine vara aceasta să fie unul memorabil, noi îți aducem trei opțiuni: zi de socializare cu înghețată, grătar în curtea din spatele casei cu tematică rurală, și degustare de vinuri. Cine sunt specialiștii care pot asigura reușita evenimentului tău în acest process? Ice Cream Bar Molecular, Perfect Events Cluj și The Marvin Wineshop.  

1.     Zi de socializare cu înghețată

Tuturor ne place înghețata, iar vara reprezintă momentul oportun pentru a celebra acest fapt alături de persoane dragi nouă.

Așa că, de ce să nu organizezi o zi de socializare cu… multă, multă înghețată? Facilitată de către Ice Cream Bar Molecular, aromele cu care îi poți surprinde pe invitații tăi se împart în trei categorii: 1. o colecție florală de gelato și sorbeturi cu gusturi inedite florale, realizate din flori comestibile naturale, 2. colecția de gelato si sorbeturi cu alcool și 3. colecția gusturilor clasice. Imaginează-ți un spațiu în care le pui la dispoziție oaspeților tăi un cadru în care să își poată crea pe cont propriu o înghețată îmbinând arome precum lavandă și afine cu renumitul aperitiv italian Aperol Spritz și cu exoticul caramel sărat.

Mai mult decât aceste arome spectaculoase, pentru Ice Cream Bar Molecular, a pregăti înghețata dorită de către tine, se transformă într-o reală experiență: “Procesul este realizat chiar în fața oaspeților de la evenimentul dumneavoastră sub forma unui Show Live.” Această idee este inovatoare: “Este o idee nouă și unică pe piața românescă, o idee inovativă care respectă cele mai nobile tradiții ale gelatierei italiene.” Aceștia nu se opresc aici – dorindu-și să se asigure că oferă câte ceva pentru toate gusturile, ei menționează că: “Dacă este necesar, folosim ingrediente fără lactoză, zahăr brun, îndulcitori pe bază de Ștevie, fructoză, sirop de agave sau arțar.”

Cu siguranță, Ice Cream Bar Molecular ți-a stârnit interesul, așa că explorează serviciile pe care ei le oferă accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/ice-cream-bar-molecular.

2.     Grătar în curtea din spatele casei

Îți dorești să marchezi începutul acestei veri printr-un eveniment clasic, care nu are șanse să dea greș?

Soluția este reprezentată de un eveniment în cadrul căruia invitații să se simtă cât mai confortabil, simțindu-se ca... acasă. Organizează un grătar în grădina din spatele casei, având alături persoanele dragi ție: atât familia, cât și prietenii, cu care să împarți mâncare tradițională specifică unui picnic. Deși principalul punct de interes al unui astfel de eveniment este mâncarea, noi te sfătuim să nu te limitezi la atât: dă atenția necesară detaliilor, ca de exemplu, decorul.

O tematică rurală este elementul care va surprinde plăcut invitații tăi. De la decorațiuni rurale, la Floarea-soarelui și la fețe de masă care să aibă un imprimeu ce le amintește oaspeților tăi de momentele petrecute într-un mediu rural sunt doar câteva simple elemente pe care le poți încadra cu ușurință în peisaj. Dacă îți dorești să exploatezi și mai mult aranjamentele în care este îmbrăcată locația ta, îți recomandăm specialiștii Perfect Events Cluj.

Dacă eziți înainte de a-i contacta, nu-ți face griji: punctul forte al acestora constă în faptul că oferă servicii personalizate, în funcție de nevoile fiecărui client în parte. Motto-ul lor? Hai cu ideea la noi să o punem în practică!” Cum îi poți contacta pe cei de la Perfect Events Cluj? Accesează link-ul următor https://eventador.ro/colaborator/perfect-events-clujși asigură-te că ideea ta prinde contur, cu ajutorul lor.

3.     Degustare de vinuri

Îți place vara. Îți place timpul petrecut împreună cu prieteni. Îți place vinul. O degustare de vinuri în perioada imediat următoare ar putea să fie ocazia potrivită pentru a îmbina toate aceste trei elemente.

Cum faci astfel încât această petrecere să fie una cu adevărat reușită, în urma căreia fiecare dintre voi să simtă că… înțelege mai bine aromele vinurilor? După cum sugerează www.thekitchn.com, este important să alegi o tematică. Sortează sticlele de vin pe care le ai la dispoziție în funcție de următoarele criterii: 1. varietate, 2. valoare, 3. stil, 4. regiune, 5. epocă.

Tot aceștia sunt cei care identifică ca fiind importante următoarele aspecte: menținerea petrecerii private (a nu se invita mai mult de 10 oaspeți), a cumpăra sticle de vin într-o cantitate corectă, a te asigura că deții toate materialele necesare (de la pahare la foi de hârtie și pixuri, astfel încât oaspeții să-și poată lua notițe) și a servi mâncarea corectă. Par a fi multe aspecte ce necesită acoperite, însă acestea sunt ușor de acoperit dacă apelezi la persoana potrivită ca să îți ofere sfaturile necesare: The Marvin Wineshop. Cum te pot ajuta aceștia?

Această echipă se descrie ca fiind “un magazin și bar specializat în vinuri românești și internaționale.” Având o colecție impresionantă de vinuri, aceștia pun la dispoziția celor interesați și un “wine corner pentru evenimente.” Așa că, pe de o parte, The Marvin Wineshop poate asigura wine corner-ul de care tu ai nevoie pentru a-ți transforma ideea în realitate, iar pe de altă parte, aceștia pot răspunde la orice întrebări apar în procesul organizării evenimentului cu privire la tematica acestuia.

“Something old, something new, same passion – GOOD WINE” este modul cum sună motto-ul acestora. Dacă simți că și tu le împărtășești pasiunea pentru vinul bun, familiarizează-te cu serviciile pe care ei le oferă accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/marvin-wineshop.

Tu pentru care dintre acestea vei opta: petrecere cu arome de înghețată pentru toate gusturile, o petrecere clasică cu tematică rurală sau o degustare de vinuri?