Anul 2019: anul în care tradiționalismul este, cu certitudine, înlocuit de nonconformism.

Câteva dintre trend-urile acestui an în materie de nunți se mențin de o bună perioadă de timp. Altele persistă, dar capătă o alură proaspătă prin adaptarea lor la schimbările recente, ca de exemplu organizarea nunții în curtea din spatele casei sau ghirlandele florale. Altele, în schimb, reprezintă o reală noutate: utilizarea bombelor fumigene colorate în fotografia de nuntă, semnele neon ca formă de artă, respectiv rochiile de mireasă aurii.

Astfel, varietatea și noutatea se întâlnesc și contribuie la realizarea unei nunți memorabile, în care fiecare invitat să se regăsească pe alocuri. Care este povestea din spatele fiecărui nou trend în materie de nunți în 2019, însă?

1.     Organizarea nunții în curtea din spatele casei

Confortabilă, intimă și accesibilă.

Dacă îți dorești ca atunci când invitații tăi vorbesc despre nunta ta să facă referire la aceasta prin aceste trei atribute, atunci soluția este să o organizezi în curtea din spatele casei. Acest fapt ar însemna nu numai revenirea la un trend clasic, ci și a ține pasul cu trend-urile existente în materie de nunți în anul 2019. Potrivit Pinterest, interesul față de astfel de nunți este într-o continuă creștere, anul acesta progresând cu un procent de 441%.

Ce spui – celebrarea zilei tale speciale într-un astfel de cadru sună promițător? Dacă nu locuiești la casă, îți recomandăm să apelezi la Restaurant Hotel Mariflor: locația acestora se poate potrivi de minune așteptărilor tale. Contactează-i accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/restaurant-hotel-mariflor.

2.     Bombe fumigene colorate în fotografie

Fotografiile tale de nuntă trebuie să fie speciale, inedite și unice.

Pentru a corespunde acestor criterii, anul 2019 a adus cu sine un nou trend în fotografia de nuntă, și anume bombele fumigene colorate. Deși acest trend nu este nou, se pare că niciodată nu și-a luat la fel de mult avânt precum o face acum: conform Pinterest, căutările cu privire la acest subiect au crescut cu 436% în această perioadă. Având culori atât de variate și diverse, bombele fumigene dau un ton de vis fotografiilor tale, acestea fiind, parcă, desprinse din basme.

De aceea, Artif Fan îți pune la dispoziție bombe fumigene colorate. Cum îi contactezi? Accesează link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/artif-fanși spune-le în ce culori ai dori să îți îmbraci cea mai specială zi!

3.     Semne neon sub formă de artă

A folosi semne neon sub formă de artă la propria nuntă nu pare a fi un trend romantic la primul contact cu acesta.

Însă, poate deveni unul surprinzător de inedit atunci când textele sunt unele în conformitate cu atmosfera predominantă a zilei tale speciale. Așa că, nu ne surprinde faptul că în căutările Pinterest, căutarea „semne neon” este în creștere cu 281%. Care sunt câteva sugestii de texte imprimate pe aceste unice semne neon?

„To the moon and back” – un citat de vis într-o locație de vis. „It was always you” – un citat care oferă și mai mult romantism atmosferei, într-un mod minimalist. Obținerea unui semn neon personalizat care să conțină noul nume de familie al vostru poate să fie, totodată, o modalitate de a-ți transforma locația.

Îți pui întrebarea de unde se poate obține un astfel de semn neon. Noi îți recomandăm să apelezi la prietenii de la Perfect Events Cluj, căci ei promit să îți transforme ideile în realitate: “Dacă nu ai găsit ce cauți, te rog să ne contactezi. Cu siguranță, la Perfect Events Cluj putem găsi împreună o soluție pentru implementarea ideilor tale. Hai cu ideea la noi să o punem în practică!”

Accesează link-ul următor și ia legătura cu aceștia: https://eventador.ro/colaborator/perfect-events-cluj.

4.     Rochii de mireasă aurii

De la rochiile albe tradiționale, anul acesta, miresele au făcut o tranziție înspre... rochii aurii surprinzătoare.

Având în vedere statistica emisă de către Pinterest,potrivit căreia în 2019, căutarea privind „rochiile de mireasă aurii” a crescut cu 1.552%, un lucru este cert: anul acesta, se poartă nonconformismul. Deseori, auzim sintagma conform căreia suntem încurajați să gândim „out of the box” – de aceea, miresele au ales să arate că un astfel de mod de gândire se aplică pe toate palierele vieții. Una dintre cele mai importante zile din viața lor nu este, deci, scutită de acesta: trebuie să iasă din tiparele prestabilitate, luând o culoare... aurie.

Iulia Sasu este cea ale cărei creații vestimentare debordează de nonconformism, fiind o îmbinare plăcută între autentic și excentric: Măsurăm, tăiem, coasem și accesorizăm emoții, gusturi și personalități. Le amprentăm cu stil și autenticitate și le îmbrăcăm pe muzele care le inspiră.” Alege ca personalitatea ta să fie transpusă în rochia pe care o vei îmbrăca în ziua în care toți ochii vor privi cu atenție la tine de către Iulia Sasu.

Cum? Simplu – ia legătura cu aceasta accesând link-ul https://eventador.ro/colaborator/iulia-sasu-designer-vestimentarși spune-i mai multe despre așteptările pe care le ai, căci ea le poate îndeplini: “Pe lângă colecțiile prezentate pe www.iuliasasu.ro, putem crea, la comandă, rochii și articole personalizate, pornind de la colecția de bază.”

5.     Ghirlande florale

Îți dorești ca inclusiv aranjamentele florale ce dau culoare nunții tale să iasă în evidență prin faptul că nu sunt obișnuite și tradiționale.

Pinterest ne spune că ghirlandele florale ar putea să se plieze perfect acestor așteptări. În căutările acestora, „ghirlandele florale” au crescut cu 1.154% în ultima perioadă, stârnind interesul tuturor celor interesați de design floral. De la simple aranjamente care dădeau viață meselor, ghirlandele florale au ajuns, acum, să fie preferate ca buchete pentru mirese: astfel că, ele nu mai sunt simple aranjamente florale, ci au devenit reale accesorii pentru mirese.

Magia surprinsă în ghirlandele florale poate să fie cel mai bine transformată în realitate de către fLOVERs Events, căci aceștia promit să facă „magia să se întâmple”. Dacă și pentru tine florile înseamnă rafinament, iubire și frumos”, tu și fLOVERs Events puteți face echipa perfectă. Tu îți aduci ideile, ei realizează creația, iar împreună puteți îmbrăca nunta ta în ghirlande florale care vor face ca aceasta să fie una memorabilă: “Venim în ajutor și cu asistența în alegerea florilor și personalizarea evenimentului din viața ta. Unictatea, originalitatea, dorința de frumos, eleganța și profesionalismul sunt termenii cheie care ne caracterizează.”

Este ușor să îi contactezi. Accesează link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/flovers-eventsși pregătește-te să vezi cum magia ia naștere sub ochii tăi.

Restaurant Hotel Mariflor poate reface atmosfera specifică organizării unei nunți în curtea din spate a casei. Artif Fan poate asigura faptul că bombele fumigene colorate vor da un aspect inedit fotografiilor tale de nuntă. Perfect Events Cluj te poate ajuta să îți decorezi locația cu semne neon care să transmită mesaje simbolice. Iulia Sasu va face astfel încât rochia ta de mireasă să iasă din tipare. fLOVERs Events vor transforma ghirlandele florale din simple aranjamente în reale accesorii pentru mireasă.

Așa că, punându-te în legătură cu furnizori care îți pot adapta cu ușurință nunta la ultimele trend-uri, ne asigurăm că vei avea parte de un eveniment despre care să se vorbească mult timp după ce acesta a avut loc!