Luna îndrăgostiților e deja aici, iar dacă de Valentine`s day nu ți-ai surprins persoana iubită, nu neglija Dragobetele. Astfel, am pregătit o listă de activități de cuplu pe care le poți face alături de jumătatea ta.

1. Cină romantică

Niciodată o masă bogată, plină de delicatese nu poate fi refuzată, mai ales dacă a fost pregătită cu drag de către partenerul/partenera ta. Astfel, e un moment prielnic să-ți scoți din dulap talentele culinare, șorțul de gătit și să te pui pe treabă. Ține cont de preferințele celuilalt în materie de mâncare și nu uita să asortezi toate acestea cu o băutură savuroasă.

Dacă abilitățile tale culinare nu sunt tocmai cele mai strălucite, optează pentru o cină în oraș. Poate să fie o terasă, un restaurant, locul în care v-ați cunoscut prima dată, sau unde te-ai îndrăgostit de zâmbetul jumătății tale, pot să fie noi locuri pe care să le explorați amândoi, important este să creați noi amintiri împreună.

2. Ședință foto

Oare cât timp a trecut de la ultima poză pe care v-ați făcut-o împreună? Poate nu chiar așa mult, dar realizarea unei ședințe foto de cuplu este o activitate care să vă scoată din zona de confort și reprezintă un timp ideal de petrecut împreună. Indiferent dacă zăpada încă mai poposește afară sau vestitorii primăverii și-au făcut simțită prezența, peisajul este perfect pentru fotografii în natură. Sfatul nostru este să alegeți un loc unde nu ați mai fost, vizitați un castel, o cetate, un oraș. Căutați chiar acolo un fotograf și realizați un altfel de suvenir, păstrând amintiri plăcute peste ani și ani. Aici poți să găsești fotografi din fiecare județ: https://eventador.ro/colaboratori/foto-video

3. Plimbare romantică

Poate sună clișeic o plimbare seara prin parc, pe malul apei, sau departe de aglomerația orașului ca să vă bucurați de stele, însă noi credem că este exact genul de plimbare care poate impresiona persoana iubită. Dacă totuși vrei să faci lucrurile mai complexe, îți recomandăm o plimbare cu limuzina. Luna iubirii este contextul potrivit pentru a ieși din tipare și a-i arăta persoanei dragi aprecierea față de ea. Mai sunt și alte activități precum plimbări cu caleașca sau chiar cu elicopterul.

4. O zi de relaxare împreună

Poate cel de lângă tine a avut o perioadă încărcată și tot ce-ți dorești pentru ea este să se relaxeze, să se încarce de energie și să se bucure de restul timpului petrecut împreună. Ideal în acest context este o zi de relaxare. Fie că vorbim de o zi la spa, masaj sau piscină interioară, sunt genul de activități care te relaxează și îți oferă amintiri plăcute alături de jumătatea ta.

5. Mini vacanță

Fiind luna iubirii, hotelurile, companiile aeriene și mai toate site-urile destinate călătoriei dispun de oferte pentru îndrăgostiți. Pe lângă prețurile mici, poți beneficia de diverse pachete create special pentru îndrăgostiți. Nu e necesar să părăsești țara, dacă nu-ți dorești acest lucru, deoarece chiar și România există oferte create pentru aceste zile.