Care este cea mai mare provocare în realizarea unei ședințe foto reușite? Alegerea unei locații potrivite. Astfel, la început de primăvară, alături de fotografii existenți pe platforma Eventador îți oferim o listă cu potențiale locații în care să imortalizezi momentele tale de suflet în această perioadă.

1.     Livezile din jurul Clujului

Cei de la Visual Stories înțeleg importanța selectării locației pentru a asigura succesul unei ședințe foto. Care este stilul fotografic care îi reprezintă pe aceștia? Fotojurnalismul: „Ne place să surprindem emoțiile și momentele așa cum sunt ele, reale, neregizate.”  Ce ne recomandă la început de primăvară? „Primăvara preferăm să fotografiem în natură; avem câteva livezi în jurul Clujului în care ne place să mergem când sunt înfloriți pomii.” Ceea ce domină fotografia acestora este tocmai pasiunea: „Am hotărât de la bun început că ne vom dedica 100% doar unui eveniment pe weekend.” Fotografiile caracteristice Visual Stories abundă în pasiune – ei nu percep fotografia ca pe un business, ci mai degrabă ca pe un mod de viață. Pentru a te familiariza și a fi plăcut surprins de fotografiile acestora accesează cu încredere link-ul: https://eventador.ro/colaborator/visual-stories.

2.     Muzeul Satului

Pekus Photography înseamnă pasiune pentru fotografie, deschidere înspre noutăți, provocări și optimism. Care este cea mai potrivită locație pentru o ședință foto pe timp de primăvară? În viziunea adoptată de Pekus Photography, Muzeul Satului. De ce? Datorită “acelui verde care arde de verde ce e.” Acesta este amplasat lângă pădurea Hoia Baciu fiind, totodată, primul muzeu etnografic în aer liber din România. Pentru o ședință foto memorabilă în această locație, această echipă îți stă la dispoziție: “Am colegi profesioniști, pentru a putea acoperi toate serviciile de foto-video cerute la orice tip de eveniment.” Accesați link-ul următor pentru a-i contacta pe aceștia: https://eventador.ro/colaborator/pekus-photography.

3.     Pădurea Hoia – Baciu

Lui Vescan Pictures i-a fost mult prea greu să selecteze o singură locație potrivită pentru o ședință foto pe timpul primăverii, așa că a realizat un top relevant în acest sens: 1. Pădurea Hoia – Baciu, 2. Cetățuie, 3. Făget, 4. Centrul Vechi. Pe ce anume pune acesta preț mai degrabă decât pe locație, totuși? Pe starea și personalitatea persoanei pe care o suprinde: “În fotografii nu trebuie să pari, ci să fii natural/ă, fără a te stresa din cauza unor mici imperfecțiuni.” La recomandarea acestuia, modalitatea ideală pentru a te asigura că ești natural/ă în fața camerei foto este să te asiguri că portofoliul fotografului și stilul acestuia coincide cu stilul tău. Consultă link-ul următor pentru a afla dacă empatizezi cu ceea ce transmite portofoliul lui Cristian Vescan: https://eventador.ro/colaborator/cristi-vescan.

4.     Wonderland Cluj Resort

Mihai Ștefan Photography adoră să lucreze cu oamenii: “Din punctul meu de vedere, nu e nimic mai interesant decât omul.” Dă-i voie acestuia să te surprindă în cea mai bună lumină a ta, pe timp de primăvară, în livada Wonderland Cluj Resort. După cum își descriu aceștia locația, “Wonderland Cluj Resort se află pe un tărâm scos parcă din lumea basmelor, după cum bine îi zice și numele. Pentru a ajunge pe acest tărâm minunat, vei părăsi orașul, urcând pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului.” Noi credem că merită! Apelează la acesta accesând link-ul: https://eventador.ro/colaborator/mihai-stefan-photography.

5.     Domeniul Dracula Daneș

La recomandarea lui Vultur Sebastian, dacă parcurgem 6 km distanță față de Sighișoara, ajungem la Domeniul Dracula Daneș. De ce merită să parcurgem tot acest drum în această primăvară? “Este o locație deosebită deoarece găsești tot ce vrei: de la o mică grădină zoologică la piscină și grădină, trăsuri, herghelie de cai și ponei. Pur și simplu 10 din 10.” Dacă te încântă ideea de a face o ședință foto în afara orașului, ai noroc – una dintre pasiunile lui Vultur Sebastian este călătoritul. Pentru a te asigura că vă sincronizați programul, astfel încât să realizați o ședință foto în aceasă locație, contactează-l accesând link-ul: https://eventador.ro/colaborator/vultur-sebastian.

6.     Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Cum poți să îmbini tradiția cu istoria și cu natura în această primăvară? Andrei Ionescu sugerează să optăm pentru o ședință foto în Muzeul Etnografic al Transilvaniei - locația ideală pentru niște cadre impresionante pe timp de primăvară. Având un portofoliu impresionant care implică a fi fotograf oficial și fotograf de presă în cadrul Untold, Overnight (organizat de către Untold), TiMAF 2016 și StreetFood Festival, Andrei Ionescu surprinde și evenimente importante din viața ta. Între timp, însă, îți recomandăm să apelezi la el accesând următorul link pentru a-ți programa ședința foto din această primăvară: https://eventador.ro/colaborator/andrei-ionescu.

Primăvara aceasta vine cu multe opțiuni pentru locații de ședințe foto, la recomandarea fotografilor existenți pe platforma Eventador. Tu pe cine vrei să alegi: Visual Stories, Pekus Photography, Vescan Pictures, Mihai Ștefan Photography, Vultur Sebastian sau Andrei Ionescu?

În cazul în care ești indecis și vrei să explorezi în continuare și mai multe opțiuni, te invităm să consulți categoria fotografilor de pe platforma noastră accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaboratori/fotografi.