8 martie se apropie cu pași repezi. Tu ai decis cum îți vei surprinde partenera cu această ocazie? Platforma noastră are multe de oferit: de la ședințe foto de cuplu, la aranjamente florale pretențioase și bijuterii atent gravate.

Aveți nevoie de mai mult timp de calitate petrecut împreună pe care vă doriți să îl imortalizați? Vreți să vă spuneți povestea și să aveți oportunitatea de a o rememora peste ani? Vreți să celebrați nu doar ziua de 8 martie, ci și relația voastră? Soluția – o ședință foto de cuplu realizată de către Vultur Sebastian! La fel ca ție, acestui fotograf “îi place provocarea de a încerca să captureze câteva momente minunate din această lume haotică care trece pe lângă noi zi după zi prin fotografii.” Datorită experienței sale vaste și îndelungate, Vultur Sebastian vă poate asigura un cadru confortabil și familiar, astfel încât să puteți fii voi înșivă în preajma lui și în fața aparatului foto: “Mă mândresc că pot să abordez orice gen de fotografie: landscape, wedding, ceremonies, macro, travel, underwater, architecture, homo sapiens, aerial, nude, sensual, minimal, sports, animals, motors, portraits, pregnancy, foods, 360.” Deoarece acesta capturează momente prin aparatul său de fotografiat oriunde în lume, sfatul nostru este să îl contactați din timp pentru a vă asigura că programul său din data de 8 martie coincide cu al vostru: https://eventador.ro/colaborator/vultur-sebastian.

Dacă cauți motive pentru a-i cumpăra flori, îți oferim noi câteva: 1. îi pot aduce aminte de tine în fiecare zi, 2. îi vor aduce, în mod cert, zâmbetul pe buze, 3. florile îi spun „te iubesc” mai bine decât 100 cuvinte, 4. reprezintă un gest romantic pe care femeile îl adoră și 5. ea le merită. Transformă, deci, ziua de 8 martie în sărbătoarea dragostei alături de artiștii florali Floarea Ta: „Sărbătoarea dragostei alături de Floarea Ta! Vom pregăti cu cea mai mare atenţie şi pasiune aranjamentele perfecte pentru persoana iubită.” Poate te întrebi prin ce se diferențiază Floarea Ta de restul concurenței sale. Aceștia se mândresc cu faptul că: “Suntem o echipă de floriști pasionați de ceea ce facem, cu o doză de nebunie și copilărie în același timp, lucru care se reflectă în munca noastră.
Ne dorim să oferim bucurie prin buchetele și aranjamentele pe care le realizăm, de aceea punem suflet alături de flori și accesorii.
Încercăm să inventăm tot timpul ceva nou cu ajutorul accesoriilor cât mai apropiate de natură, pentru ca femeile să aibă parte de noi aventuri în lumea florilor.” Pentru ca aranjamentul tău floral să fie personalizat și adaptat gusturilor partenerei tale, contactează Floarea Ta accesând linkul: https://eventador.ro/colaborator/floarea-ta.

Dacă din punctul de vedere al științei, ciocolata ne face mai fericiți, din punctul de vedere al psihologiei, ciocolata ne face mai… romantici. Dacă îți dorești ca de 8 martie partenera ta să fie nu numai fericită, cât și romantică, atunci secretul este să apelezi la Adore Chocolaterie.Motto-ul acestora? “We want to be the place where your seven senses get roared.” Dacă ai ridicat din sprânceană, întrebându-te cum poate un singur produs să îți stimuleze toate cele șapte simțuri, atunci Adore Chocolaterie îți oferă răspunsul la această întrebare: “Iubim tradițiile, ne place simplitatea, ne place natura, apreciem calitatea și luxul.
Scopul nostru este de a aduce produse naturale și accesibile pentru toată lumea într-un mod simplu și tradițional.
Adore Chocolate este primul atelier de praline, tablete și alte produse din ciocolată belgiană realizate manual.
Toate produsele noastre sunt realizate natural, nu conțin conservanți, grăsimi vegetale hidrogenate, aditivi, arome artificiale de gust. Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate, o colecție de ciocolata premium, unt de cacao, cele mai bune citrice, nuci și alune, branduri renumite de lichior, coniac, și whiskey. Toate cremele, marțipanul și caramelul sunt realizate manual după rețete proprii.” Apelează cu încredere la Adore Chocolaterie pentru a-ți face partenera să se simtă specială și iubită – “expresia unei pasiuni autentice pentru ciocolată” – accesând linkul: https://eventador.ro/colaborator/adore-chocolaterie.

Dacă femeia pe care vrei să o surprinzi de 8 martie este unică, echilibrată și puternică, atunci creațiile Iuliei Sasu i se vor potrivi de minune. Munca acesteia aduce împreună toate aceste caracteristici, aducând, în plus, un “ingredient surpriză” – diversitatea: “Astăzi, cel mai important pentru mine este când, o rochie pe care o așez pe umeraș, după ce i-am cusut eticheta și am călcat-o atent, gata de pus în husă și de predat ție îmi înseamnă un zâmbet larg, doi ochi uimiți și o îmbrățișare. Da… e momentul în care știu că a meritat fiecare emoție, fiecare înțepătura și fiecare material stricat. E rochia ta, purtată, apreciată, care îți spune povestea.” Atât colecția Pixel, cât și colecția Mirrors așteaptă să fie purtate de către partenera ta. Colecția Pixel este descrisă de către Iulia Sasu ca întruchipând “perfecțiunea femeii contemporane. Hainele semnate de Iulia Sasu sub acest titlu vor să exprime echilibrul dintre carieră și timpul liber, adaptarea fără echivoc la actualitatea cotidiană, egalitatea cu partenerul de sex opus. Femeia, jumătate a sistemului, se încadrează cu succes în prim-planul social. Îmbrăcămintea din colecția “Pixeli” este adresată femeilor puternice, sigure pe ele, care își permit o doză de nonconformism. Le definește avangarda, iar ele definesc, la rândul lor, avangarda!” Colecția Mirrors, în schimb, “este despre un personaj complex, direct și liber. Nu are nevoie de artificii pentru a exprima ce îl reprezintă. Produsele sunt o oglindire a sinelui construite că o dublă entitate și oglindire a produsului și tiparului în el însuși.” Convinge-te care dintre cele două i se potrivește mai bine partenerei tale accesând linkul: https://eventador.ro/colaborator/iulia-sasu-designer-vestimentar.

Cauți motive pentru care ar trebui să îți surprinzi partenera cu bijuterii de 8 martie? De obicei, femeile nu își cumpără bijuterii pentru sine. Acestea reprezintă accesorii care pot să fie purtate având, totodată, încărcătură sentimentală. Timpul nu își lasă amprenta asupra acestora. Bijuteriile nu țin cont de vârsta persoanei căreia îi sunt dăruite sau de personalitatea acesteia, dar nici de ocazia cu care sunt dăruite. Jewellery by Mr. H promite ca, în urma experienței acumulate în acest domeniu, să îți transforme visele în realitate, astfel încât acestea să fie purtate de către partenera ta: “Bijuteriile cer atenție și viziune. Asta este ceea ce eu am oferit de-a lungul a 35 de ani de experiență în acest domeniu. Operele mele de artă, așa cum îmi place să le numesc, le-am realizat și vândut în special în afară României, acumulând astfel diferite percepții și stiluri noi. În anul 2017, am obținut, în Regatul Unit, Medalia de Bronz la Concursul Internațional al Bijutierilor sau “Oscarul Bijutierilor”. Ceea ce eu creez este destinat persoanelor care doresc și apreciază ceva diferit. “Orice se poate!”, asta le spun tuturor clienților care vin cu cele mai ciudate idei și asta îți spun și ție: totul depinde de imaginația, ideile și percepțiile tale!” Tu ce idee ciudată ai? Apelează la Mr. H accesând linkul: https://eventador.ro/colaborator/jewellery-by-mrh, iar acesta te va surprinde materializând-o.

Prin urmare, la cine vei apela – la Vultur Sebastian, Floarea Ta, Adore Chocolaterie, Iulia Sasu sau Jewellery by Mr. H? Indiferent cui alegi să te adresezi, fiecare dintre aceștia are ca scop principal a te ajuta pe tine să îți faci partenera fericită în această zi specială pentru ea; dacă alegi să fii original, însă, mai multe opțiuni vei găsi accesând platforma noastră: https://eventador.ro/.