Inspirația poate reprezenta o problemă uneori.

Pentru că știm acest lucru la fel de bine ca tine, ne propunem să îți oferim câteva pârghii care să îți servească ca surse de inspirație atunci când ai nevoie de ele. Succesul evenimentului clientului tău este la fel de important pentru noi ca pentru tine: avem un scop comun – să iasă bine! Astfel că, am întocmit o listă cu 5 organizatori de evenimente care au potențialul de a te învăța despre creativitate, organizare și evenimente.

1.     Mindy Weiss

De la palete de culori la aranjamente florale și decorațiuni în funcție de tematica evenimentului pe care îl organizezi, profilul de Instagram al consultantei în petreceri Mindy Weiss care locuiește în Beverly Hills îți oferă ideile de care ai nevoie pentru a întocmi un eveniment care abundă în creativitate pentru clientul tău. „Astăzi, Mindy și echipa sa sunt cunoscuți pentru că organizează unele dintre cele mai importante petreceri din lume. Echipa MWPC a creat nunți de neuitat, botezuri și petreceri pentru clienți precum Ciara & Russell Wilson, Ellen DeGeneres & Portia DeRossi, Sofia Vergara & Joe Manganiello, Channing Tatum & Jenna Dewan, Heidi Klum, Pink, dar și membri ai familiei Kardashian.” Ce caracteristici ale acesteia o fac să fie atât de plăcută de către clienții săi? “Clienții săi iubesc comportamentul său calm, ideile ingenioase și abilitatea de a aduce viziune în viața de zi cu zi. Indiferent dacă este vorba despre o cină în doi sau o petrecere pentru mii de persoane, Mindy și echipa sa reușesc întotdeauna să transforme visele clienților săi în realitate.” Aceste atribute i-au permis acesteia să se dezvolte îndeajuns de mult încât serviciile sale să fie solicitate nu doar în Beverly Hills, ci și în întreaga lume: “Cu toate că Mindy trăiește în Beverly Hills, ea oferă viață evenimentelor de peste tot din lume.” Pentru a te familiariza și inspira din creațiile acesteia, accesează link-ul următor: https://www.instagram.com/mindyweiss/?utm_source=ig_embed.

2.     Toddevents

Dacă vrei să ai ca sursă de inspirație evenimente organizate în Dallas, urmărește modul în care această companie îmbină culorile cu ideile și cu creativitatea. Despre creațiile sale, Todd afirmă că scopul său este acela de a asigura frumusețea tuturor lucrurilor pe care le creează: “Frumusețea nu este doar ceea ce vezi; aceasta stă în cele mai mici detalii ale unei creații. Frumusețea înseamnă planificarea și poziționarea unui cadru, astfel încât să încurajezi existența unui tot unitar. Frumusețea înseamnă stimularea vizualului prin fiecare obiect plasat într-un spațiu. Iau experiențe inspiraționale din viața de zi cu zi și le transform în experiențe unice prin intermediul florilor, al textilelor, al mâncării și al divertismentului. Îmi doresc să creez evenimente intrigante și inspiraționale pentru clienții și prietenii noștri din industrie.” Prin urmare, dacă visezi să organizezi un eveniment generos din toate punctele de vedere, folosește ca punct de pornire creațiile Toddevents pentru a aduna ideile necesare: https://www.instagram.com/toddevents/.

3.     Marcyblum

Marcyblum se auto-descrie ca fiind “o iubitoare a petrecerilor”. Astfel că, profilul său de Instagram este o sursă de inspirație prin prisma fotografiilor prin care aceasta imortalizează evenimentele pe care le organizează în locuri încântătoare precum Positano, New York și Londra. Cu privire la stilul adoptat de către Marcyblum se afirmă că “stilul său este, de fapt, abilitatea de a descoperi un stil reprezentativ pentru fiecare dintre clienții săi.” Pe site-ul personal, Marcy afirmă că “nu există evenimente marca Marcy Blum.” Mai degrabă, aceasta încearcă să “dețină imaginea de ansamblu asupra nevoilor și dorințelor clienților săi, în primul rând. În continuare, își folosește cunoștințele și informațiile deținute, astfel încât să aducă evenimentul mult dorit de către aceștia la viață.” Portofoliul acesteia este unul impresionant, incluzând “clienți care au ajuns în Forbes 100, nenumărați atleți profesioniști precum LeBron James, actori, cântăreți recompensați cu premii Grammy și familia Rockefeller.” Pentru a admira modul cum aceasta își transformă ideile în realitate, accesează link-ul următor: https://www.instagram.com/marcyblum/.

4.     Darling Don’t Panic

Organizarea unei nunți presupune a te asigura că toate detaliile se încadrează perfect în imaginea de ansamblu a evenimentului: de la rochia de mireasă la catering, de la aranjamente florale la decorațiuni, Darling Don’t Panic servește ca sursa de inspirație ideală pentru orice organizator de nunți. Ce îi face pe aceștia să se diferențieze de marea masă, răspund tocmai ei: “Tratăm fiecare nuntă de parcă este a noastră proprie, ceea ce înseamnă că nu organizăm decât un număr foarte limitat de nunți în fiecare an, astfel încât să ne asigurăm că nunta fiecărui client beneficiază de toată atenția de care are nevoie.” Profunzimea atenției, valorificarea detaliilor și grija pe care aceștia o manifestă față de fiecare nuntă în parte îi face speciali: “De la prima noastră întâlnire, la ultimul ‘la revedere’, noi ne concentrăm să facem astfel încât experiența nunții tale să fie la fel de magică precum visezi tu că o să fie, iar atunci când presiunea evenimentului devine prea stresantă, noi vom fi cea mai bună prietenă a ta care îți spune ‘Draga mea, nu te panica.’” Pentru a-i urmări și a te menține la curent cu nunțile în organizarea cărora aceștia își aduc aportul, accesează link-ul: https://www.instagram.com/darlingdontpanic/.

5.     Posh Parties

Palete de culori în funcție de sezon. Fotografii imortalizate în cadrul unor nunți cu adevărat reușite. Instalații tropicale transformate în decorațiuni remarcabile. Rochii de mireasă. Caligrafia invitațiilor la nuntă. Posh Parties, după cum declară pe propriul site, “sunt doar despre tine. Despre visul tău. Despre viziunea ta.” Aceștia au o abordare intrigantă asupra fiecărui eveniment pe care îl organizează: “Abordăm fiecare eveniment de parcă este o poveste care așteaptă să fie spusă.” Totodată, ei consideră că diferența este făcută de către atenția pe care organizatorii o dau evenimentului la care lucrează: “Invitații fabuloase și felicitări pe care oamenii le iau acasă. Dansul de după lăsarea întunericului, prăjituri și brioșe îmbrăcate într-o catifea roșie. Noi suntem despre locuri la modă, șic și sofisticate. Despre tradiție, și despre a certitudinea că fiecare invitat beneficiază de cel mai bun loc la eveniment. Suntem despre sărbători și despre crearea unor petreceri care devin puncte de referință.” Vezi modul cum aceștia își transformă imaginația în evenimente tangibile accesând link-ul următor: https://www.instagram.com/poshpartygal/?utm_source=ig_embed.

Pentru a vedea cum procedează și acționează organizatorii de evenimente din România, în schimb, te invităm să accesezi cea mai mare astfel de platformă accesând link-ul următor: https://eventador.ro/.