Vrei să organizezi un eveniment, însă nu te poți decide asupra locației cele mai potrivite pentru acesta?

Nicio problemă – am întocmit o listă cu 3 locații care, în mod cert, nu te vor dezamăgi: indiferent de evenimentul pe care plănuiești să îl organizezi, acestea îți pun serviciile lor la dispoziție.

1.     Sun Garden Salin

Dacă îți dorești ca evenimentul tău să îmbine rafinamentul locației cu oportunitatea de a descoperi locuri noi și încântătoare, atunci SunGarden Salin reprezintă cea mai bună opțiune pentru tine.

Această locație se află la doar 15 minute distanță față de Cluj-Napoca – fiind un mix între frumusețea Cheilor Turzii cu cea a Salinei Turda: „SunGarden Salin vă invită să descoperiţi frumusețea Cheilor Turzii și cea a Salinei Turda, într-o atmosferă naturală şi totodată elegantă. Șederea la noi vă va oferi o experienţă unică, fiind locul în care istoria se îmbină cu modernitatea, având şansa de a descoperi o serie de obiective turistice într-un ambient confortabil, modern şi totodată familiar.”
Indiferent de evenimentul pe care îl organizezi – fie că acesta este business sau privat, echipa de profesioniști a SunGarden Salin garantează că vor face astfel încât acesta să fie unul memorabil: „Noi ne vom ocupa de planificare în cele mai mici detalii pentru ca dumneavoastră să vă simțiți oaspete la propriul eveniment și acesta să fie unul de succes.”

În urma variatelor evenimente în organizarea cărora aceștia și-au adus aportul (de la aniversări corporate la lansări de produse și training-uri, de la majorate la nunți și botezuri), cei care au beneficiat de serviciile au remarcat următoarele calități ale acestora: competență, implicare, seriozitate și profesionism.

Acum că SunGarden Salin ți-a stârnit interesul, accesează link-ul următor pentru a te convinge că această locație este cea mai potrivită pentru organizarea evenimentului tău: https://eventador.ro/colaborator/sungarden-salin.

2.     Royal Classic Hotel

Unicitate. Eleganță. Rafinament.

Dacă îți dorești ca aceste trei atribute să corespundă evenimentului tău, atunci locația care ți se potrivește este Royal Classic Hotel: „Evenimentele speciale din viețile noastre merită un spațiu de desfășurare pe măsură, căci adesea atmosfera specifică locului este cea care imprimă evenimentelor acea notă distinctă și elegantă pe care ne-o vom aminti și peste ani de zile.”

În funcție de evenimentul pe care vrei să îl organizezi, Royal Classic Hotel îți pune la dispoziție trei opțiuni de spații: Royal Events Ballroom, „sala aferentă elegantului Restaurant Royal” care are o capacitate de 280 de locuri, Salonul Regele Ferdinand care dispune de 100 locuri și Salonul Classic, având 50 – 60 locuri disponibile. În timp ce sala Royal Events Ballroom reprezintă „un spațiu rafinat și deosebit, ideal pentru evenimente festive de tipul nunților, botezurilor, aniversărilor de mare amploare, banchetelor, balurilor și a multor altor tipuri de evenimente”, atât Salonul Regele Ferdinand, cât și Salonul Classic reprezintă cea mai bună alegere pentru „evenimente de tip business, precum conferințe, seminarii, workshop-uri, prezentări și întâlniri de afaceri.”

Prin ce se remarcă Royal Classic Hotel? „Prin personalul calificat și mereu prietenos și primitor. Prin meniul variat și preparatele culinare specifice atât bucătăriei tradiționale românești, cât și bucătăriei internaționale. Prin aranjamentele ce denotă bun-gust.” Pentru a fi plăcut surprins de calitatea serviciilor prestate de către aceștia, accesează link-ul următor și convinge-te că „Royal Classic Hotel se asigură că evenimentele importante din viețile voastre și ale invitaților voștri primesc o alură regală”: https://eventador.ro/colaborator/royal-events.

3.     Pensiunea La Bella Vista

Dacă evenimentul la care ai visat dintotdeauna se desfășoară departe de agitația orașului, atunci locul pe care îl căutai pentru a lua o pauză de la rutina ta zilnică este Pensiunea La Bella Vista.

Fiind situată într-un loc de vis, între rezervația naturală 12 Apostoli și Vârful Oușorul, lângă izvoarele de apă minerală din Poiana Negri, această locație reprezintă oportunitatea ideală pentru a te deconecta pentru câteva ore de la viața cotidiană. Mai mult decât prin amplasarea sa, Pensiunea La Bella Vista se mai remarcă și prin „arhitectura modernă combinată cu specificul Bazinului Dornei, iar suprafaţa construită se echilibrează cu un spaţiu verde generos şi un peisaj de vis.”

Totodată, dacă locația te-a fermecat, îți poți prelungi cu încredere șederea pentru câteva zile. Nicio problemă – în mod cert, vei avea la dispoziție îndeajuns de multe activități recreaționale cu care să îți ocupi timpul. Ce are de oferit această locație? Nu doar „camere și apartamente luminoase, elegante, amenajate meticulos, pregătite pentru a răspunde cerinţelor înalte ale turismului european,” ci și o piscină interioară și jacuzzi, saună uscată și salină, sală fitness, barbecue și un iz cu pește unde clienții pot pescui.

După cum remarcă un client mulțumit într-o recenzie pe site-ul pensiunii, „o ședere relaxantă la Pensiunea La Bella Vista în compania prietenilor reprezintă o amintire de neuitat, într-o regiune de vis de la poalele Oușorului. Natura înconjurătoare, pe de o parte, dotările de excepție, căldura și solicitudinea personalului, pe de altă parte, contribuie la o simbioză de împăcare, uneori uitată, om-natură…”

Pentru a explora în detaliu toate facilitățile pe care le oferă Pensiunea La Bella Vista accesează link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/pensiunea-la-bella-vista.

Dacă niciuna dintre cele trei propuneri nu sunt îndeajuns de satisfăcătoare, te invităm să accesezi următorul link pentru a explora celelalte variante de locații pe care ți le punem la dispoziție: https://eventador.ro/colaboratori/locatii.