Te-ai întrebat vreodată de ce florile sunt nelipsite de la majoritatea evenimentelor care marchează momente importante din viața oamenilor?

Fie că vorbim despre un buchet de flori într-o vază sau despre un aranjament floral remarcabil, florile au potențialul de a schimba complet aspectul evenimentului tău. Motiv pentru care, am întocmit o listă cu trei artiști florali care pot transforma atmosfera zilei tale speciale. Aceștia sunt: Vivaflor, Floarea Ta și Artfleur – ebuchet.ro.

1.     Vivaflor

Dacă vrei ca evenimentul tău să rămână în amintirea invitaților tăi datorită aranjamentelor florale folosite, recomandarea noastră este Vivaflor: tablourile vii create de aceștia reprezintă elementul de surpriză de care ai nevoie.  

Vivaflor este un mix între o gamă largă de flori de cea mai bună calitate, creativitatea designerilor lor florali și o experiență vastă în organizarea de evenimente pentru “a aduce un strop de bucurie celor din jurul lor”. De la obiecte de decor interior hand-made, la tablouri vii care să surprindă prin unicitatea lor, Vivaflor se mândrește cu maeștrii săi florali care “îmbină arta hand-made cu frumusețea plantelor — pentru oameni și decorul interior al caselor lor.”

Astfel, oamenii se declară cu adevărat mulțumiți de decorul interior al caselor lor: de la achiziționarea de tablouri vii pentru propria pensiune, la plante suculente pentru birou și la tablou cu licheeni pentru apartament, clienții acestora îi recomandă cu încredere. Ei remarcă nu numai “calitatea plantelor, ci și frumusețea lor”, experiența care însoțește achiziționarea unei astfel de plante, dar și faptul că “comanda a fost livrată rapid și în condiții perfecte pentru un obiect sensibil, iar prețurile la plante și aranjamente sunt extrem de accessibile.”

Observă și tu talentul de care dau dovadă acești artiști florali în creațiile lor accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/floraria-vivaflor. Ai curajul să surprinzi prin aranjamente florale cu adevărat diferite în cadrul evenimentului tău – apelează la Vivaflor!

2.     Floarea Ta

Dacă îți dorești ca aranjamentele florale care îi dau identitate evenimentului tău să fie unele personalizate, artiștii florali la care poți să apelezi cu încredere se regăsesc la… Floarea Ta.

Floarea Ta este constituită dintr-o “echipă de floriști pasionați de ceea ce facem, cu o doză de nebunie și copilărie în același timp, lucru care se reflectă în munca noastră.” Prin creațiile lor, aceștia își doresc să ofere bucurie: “De aceea punem suflet alături de flori și accesorii.” Ei conștientizează importanța inovației – datorită acestui fapt Floarea Ta afirmă: “Încercăm să inventăm tot timpul ceva nou cu ajutorul accesoriilor cât mai apropiate de natură.” Scopul final este acela ca indiferent de evenimentul pe care îl organizezi, tu să ai parte “de noi aventuri în lumea florilor”.

Pentru că Floarea Ta este, întotdeauna, la curent cu ultimele trend-uri în materie de flori, aceștia au pregătit o colecție de primăvară special pentru tine. De ce? “Primăvara natura ne oferă cele mai frumoase flori precum lalelele, freziile, ranunculus, liliacul: flori colorate și parfumate care aduc bucurie și voie bună.” Astfel că, artiștii florali ai Floarea Ta
“au pregătit cele mai fresh buchete și aranjamente de primăvara”, astfel încât atmosfera evenimentului tău să transmită aceleași sentimente de noutate, renaștere și vitalitate cu care ne încarcă și acest anotimp în fiecare zi.  

Admiră și tu aranjamentele pastelate, cutia cu macarons și buchetul de primăvară însorită specific acestui anotimp accesând link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/floarea-ta.

3.     Artfleur – ebuchet.ro

Dacă și tu consideri că aranjamentele florale reprezintă o formă de artă, atunci recomandarea noastră este Artfleur – ebuchet.ro.

Artistul floral al Artfleur – ebuchet.ro, ca absolvent al Universității de Artă și Design, Masterat și Artă Florală la Budapesta, se folosește de cunoștințele teoretice dobândite în acest domeniu pentru a le transforma în ceva tangibil: aranjamente florale. Astfel, “dorința de a face artă din flori” devine realitate: “Realizăm tot ce vă doriți, până la decorațiuni complete de nunți sau evenimente.” Pentru a putea să răspundă tuturor cerințelor clienților, Artfleur – ebuchet.ro se remarcă prin faptul că se află într-un continuu proces de învățare, încercând să se perfecționeze în mod frecvent: „Participând în mod frecvent la cursuri și specializări, ne perfecționăm și ne diferențiem de toți ceilalți din domeniu.”

Pentru a vedea varietatea ofertelor Artfleur – ebuchet.ro (de la buchete flori la aranjamente florale și la oferte de sezon), accesează link-ul următor: https://eventador.ro/colaborator/artfleur-ebuchetro. Un mesaj din partea acestora? „Vă așteptăm la o consultanță gratuită la magazinul nostru de pe strada Bună Ziua nr.82/C1 sau în magazinul virtual: www.ebuchet.ro.”

Pentru a explora restul artiștilor florali pe care ți-i punem la dispoziție pentru a asigura succesul evenimentului tău, accesează link-ul următor: https://eventador.ro/colaboratori/flori. Lasă-te inspirat și asigură-te că aranjamentele florale din cadrul evenimentului tău coincid personalității tale!