Imaginează-ți că în cea mai specială zi a ta, îmbraci rochia la care ai visat dintotdeauna. Cea care te face să te simți și să arăți ca o prințesă.

Cum arată aceasta? Este o rochie de mireasă A-line, potrivită conformațiilor cu șolduri conturate, sau o rochie de mireasă stil sirenă, ce pune în evidență o siluetă în formă de clepsidră? Sau, poate, îți dorești o rochie de mireasă în stil prințesă, ori una dintre celebrele rochii de mireasă empire.

Indiferent de stilul dorit, House of Legendary are grijă de asta. "I-am conferit dantelei dublu înțeles, prin modele cu note angelice, dar și prin modele ce relevă senzual zonele pe care îți dorești să le pui în evidență," afirmă aceștia.

Și, pe deasupra, se asigură că rochia ta de mireasă Legendary se va remarca prin detaliile speciale. "Pietrele prețioase, fustele abundente, strălucirea prețioasă Swarovski și materialele brodate cu fir de argint sau arămiu sunt câteva dintre acestea."

Așa că, am selectat 25 dintre cele mai deosebite rochii de mireasă Legendary - pentru ca tu să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

1. Colecția Royalty

Rochia Daiana. House of Legendary: "Un design senzațional care combină magia tulului și efectelor transparente cu cele mai pure sclipiri și materialele ușoare pentru a crea o rochie vaporoasă."
Rochia Charlotte. House of Legendary: "Luciul natural al materialului adaugă lumină și intensitate acestei rochii senzaționale, cu o fustă largă, buzunare și talie naturală."
Rochia Kate. House of Legendary: "Visele tale devin realitate cu această rochie senzațională, cu o fustă asimetrică, croită din dantelă și straturi de tull. Un design care combină fusta spectaculoasă cu un decolteu sugestiv în formă de inimă. Trena minunată atrage atenția cu dimensiunile diferite ale florilor cu efect crescendo."
Rochia Catherine. House of Legendary: "O rochie care evocă o mireasă elegantă, senzuală și foarte feminină. Un design confecționat din tul brodat cu decorațiuni florale care îi conferă fustei o unduire minunată, în combinație cu pene de aceeași culoare cu rochia."
Rochia Elizabeth. House of Legendary: "Un design elegant, flamboaiant și foarte romantic."

2. Colecția Own The Moment

Rochia Majestic Symphony. House of Legendary: "Atât partea de bust, cât și cea de fustă sunt acoperite cu o broderie cu motive luxuriante, marcată de strălucirea cristalelor Swarovski. Cel mai spectaculos element al rochiei este trena detașabilă, ce pornește de pe umeri, asemeni unei mantale."
Rochia Waterlily Nymph. House of Legendary: "Urmând liniile unui model A-line, această rochie se distinge prin finețea și delicatețea bustului creat din dantelă Chantilly, cu aplicații fine de mărgele, pietre și perle."
Rochia Beauty Queen. House of Legendary: "Bustul este decorat cu cristale Swarovski autentice, mărgele și perle, alături de broderia cu motive rococo, ce se prelungește peste brațe, printr-o mânecă transparentă."
Rochia Waterfall Wonder. House of Legendary: "Uimește-i pe toți cu o rochie care se transformă."
Rochia Divine Poesy. House of Legendary: "Îmbracă o rochie ale cărei linii și detalii somptuoase îți vor conferi o apariție plină de lirism și eleganță."

3. Colecția Show Your Shine

Rochia Resplendent Rose. House of Legendary: "O rochie de mireasă sculpturală, construită printr-un joc de volume între formele corpului, puse în evidență de croiul stil sirenă și aplicațiile florale 3D, broderia, mărgelele și pietrele Swarovski."
Rochia Sheen Contemplation. House of Legendary: "Decolteul adânc al rochiei este conturat de o broderie cu fir arămiu, ce încadrează bustul într-un motiv floral somptuos."
Rochia Ethereal Splendour. House of Legendary: "Aplicațiile de perle, mărgele și pene naturale, adaugă rochiei noi dimensiuni și texturi."
Rochia Blazing Wave. House of Legendary: "Partea de bust a rochiei este susținută în lipsa bretelelor de o plasă de mărgele, peste care poate fi atașată o capă de tulle, cu închidere într-un cordon cu aplicații de pietre Swarovski și perle."
Rochia Sensuous Glimmer. House of Legendary: "Tivul decolteului este conturat atât în partea din față, cât și în partea din spate, de un fir cu pietre Swarovski ce adaugă și mai multă strălucire rochiei."

4. Colecția Renaissance

Rochia R8017
Rochia R7017
Rochia R2217
Rochia R0817
Rochia R0017

5. Colecția Enchanted

Rochia N6817
Rochia N4817
Rochia N0917
Rochia N0617
Rochia N0717

Dacă modelele acestea te-au inspirat să îți imaginezi un model nou, House of Legendary te poate ajuta să îl transformi în realitate. "Îți stăm la dispoziție pentru modele de rochii de mireasă la comandă, create alături de croitorii noștri cu experiență în ținute couture," afirmă House of Legendary.

Pentru aceștia, "nicio provocare și niciun efort nu sunt prea mari pentru a te ajuta să ajungi la rochia de mireasă perfectă." Așa că, tu în care dintre rochiile Legendary vei alege să pășești înspre altar?