Imaginează-ți că peste ani, singura modalitate de a retrăi momentele de care ai avut parte în cea mai specială zi a ta, va fi prin fotografii.

Așa că, tu cum alegi fotograful potrivit pentru nunta ta? Pentru asta, trebuie să îl găsești pe cel cu care tu rezonezi cel mai bine. În mod normal, ar trebui să...

· Cauți perspective online și să ceri recomandări prietenilor tăi;

· Realizezi interviuri cu fotografii de care ești interesat;

· Observi portofoliile fotografilor care te interesează cu atenție;

· Inițiezi o discuție mai specifică;

· Cunoști fotograful.

Acum, nu mai trebuie să faci decât jumătate din această muncă. De ce? Pentru că am întocmit o listă cu 5 fotografi care îți transformă nunta într-o poveste.

Francisc Photographer

La vârsta de 10 ani, Francisc Photographer a primit cadou de la tatăl său primul aparat foto.

De atunci până astăzi, și-a dat voie să greșească și să se îmbunătățească. Și, s-a îmbunătățit îndeajuns de mult încât a ajuns să vadă cum visul său prinde contur sub ochii săi. Cum? Prin multă muncă și dăruire.

Între timp, acesta a fotografiat evenimente precum Balul Operei Cluj-Napoca, Gala Universității de Artă și Design - Fashion Design, și prezentări de noi colecții ale unor faimoși designeri români. Mai mult decât atât, Francisc afirmă: "Am reușit să surprind și rostirea primului „DA” alături de cupluri minunate de care îmi amintesc cu drag acum." Așa că, de ce să nu surprindă și cele mai speciale momente din cadrul celei mai memorabile zile din viața ta?

Be yourself with Francisc Photographer.

Vultur Sebastian

Sebastian susține că a fost creat pentru a fi fotograf.

De aceea, a studiat Fotografia Digitală în Anglia - la Colegiul Weston Super Mare. De acolo, a decis să îmbine această pasiune a sa cu călătoritul. Astfel că, acum, nu numai că abordează orice gen de fotografie - fie acesta landscape, wedding, sau travel - ci, pe deasupra, realizează ședințe foto și video oriunde în lume.

El afirmă: "Fotografia este chemarea mea, fiind lucrul care, fără îndoială mă duce spre nebunie,  dar o face în sensul bun." Așa că, intră în lumea lui Sebastian - iar lui, dă-i voie să intre în lumea ta cu ocazia nunții tale. Acesta crede că "O fotografie este de calitate atunci când vorbește de la sine, fără să aibă o descriere."

Fotografiile realizate la nunta ta o să vorbească de la sine?

Mihai Stefan Photography

Încă de la începutul carierei sale, Mihai Stefan a ales să lucreze cu oamenii.

De ce? El crede că nu este nimic mai interesant decât omul. Așa că, de 6 ani încoace, Mihai pune preț pe conexiunea care se creează între el și clienții săi. El spune: "Mi-a plăcut mereu să surprind în stilul meu momentele și emoțiile transmise de clienții mei în timpul evenimentelor lor speciale."

Cea mai mare reușită a lui este ori de câte ori tu, clientul său, ești mulțumit de munca pe care el o livrează.

Grebenisan Photography

Filosofia echipei Grebenisan Photography este simplă: "păstrăm lucrurile cât mai reale posibil."

De aceea, pasiunea acestora pentru fotografie "s-a născut din dorința de a transpune povestea ta în imagini." Ei știu că fiecare nuntă este diferită - așa că, sunt dispuși să trateze și nunta ta ca atare. Momentele surprinse pe film de către aceștia în cadrul nunții tale vor reflecta stilul de viață caracteristic ție. "Totul stă în capturarea sentimentelor, emoțiilor și personalității prin lentilele aparatului," afirmă Grebenisan Photography.

"O imagine excepțională este excepțională datorită momentului surprins și a abilității de a surprinde acel moment." Dacă vrei ca nunta ta să se transforme într-o poveste spusă prin intermediul fotografiilor, atunci Grebenisan Photography așteaptă să-i contactezi.

Pop Adrian Photography

Pentru tine, ce înseamnă fotografia?

Pentru Pop Adrian, fotografia reprezintă o modalitate de a te face ca peste ani, atunci când admiri momentele capturate de către el, să retrăiești sentimentele pe care le-ai trăit atunci. El afirmă: "Scopul meu este să-ți amintești clar toate senzațiile ce le-ai avut când ai spus "Da!", emoțiile primului dans, acele minunate clipe trăite alături de persoana iubită!" De aceea, el surprinde momente, clipe și emoții.

Dacă fotografia înseamnă același lucru și pentru tine, atunci Adrian este fotograful pe care îți dorești să-l ai la nunta ta.

Așa că, tu cărui fotograf dintre aceștia 5 îi vei da ocazia să îți transforme nunta într-o poveste pe care să o retrăiești peste ani? ✨