Este acel moment al anului în care cei de la PANTONE anunță culorile lui 2021. Dacă în 2020 am avut un albastru clasic, de data aceasta au ieșit câștigătoare două culori care se îmbină perfect.

Illuminating, un galben îndrăzneț și Ultimate Gray  sunt mai mult decât o combinație ideală atunci când vine vorba de ținute pentru anul care vine dar și decorarea casei. An de an, culorile influențează comportamentul cumpărătorilor, și duc la decizii de achiziție colorate, care să respecte liniile sugerate de PANTONE.

Fiecare alegere a acestora este influențată de anul care a trecut. Tehnologiile noi lansate, noile produse apărute pe piață, platforme de socializare, evenimente și nu numai sunt câteva din domeniile de unde cercetătorii se inspiră când aleg culorile anului.

Semnificația culorilor

Galben: este o culoare care se impune și iese în evidență mereu în detrimentul celorlalte. Este culoarea care ne inspiră putere și forță, o culoare care luminează. Din punct de vedere psihologic, galben este adesea semnalată ca fiind cea mai veselă culoare. De cele mai multe ori este asociată cu anotimpul vara, căldură și energie. Totuși, pe de altă parte un trandafir galben este perceput adesea ca fiind un semn de gelozie.

Gri: este exact acea culoare care calmează energia galbenului. Chiar dacă în psihologie este perceput ca un simbol al pesimismului, respectiv sinonimul cuvintelor mohorât, plictisitor sau tern, este de asemenea o culoare care se asociază cu tot ce ține de partea intelectuală.

Iată cum poți combina culorile anului

Outfit

Design interior