Cu siguranță tuturor ne e dor să ne revedem cu cei dragi de revelion, să petrecem alături de ei cum se cuvine și să trecem în anul următor în veselie și armonie. Cu toate limitările și restricțiile impuse, mereu există o soluție pe care să o adoptăm pentru a ne petrece revelionul exact cum ne dorim.

Așadar, iată câteva idei pe care să le pui în practică, mai ales că a mai rămas așa puțin timp până la petrecerea dintre ani.

  1. Petrece revelionul în familie: Când a fost ultima dată acasă, cu ai tăi ca să ciocniți în cinstea anului trecut și să visați împreună la un an și mai bun, mai prosper. Poate e timpul ca de data această să faci această schimbare și să fie ei norocoșii alături de care petreci. Ca să fie o atmosferă cât mai plăcută, depănați amintiri, revedeți albumele vechi ale copilăriei și spuneți acele povești de care vă era dor. Seara este lungă așa că nu ezitați să jucați un joc de familie. Puneți muzică și dansați, cu siguranță vor exista DJ care vor transmite live muzica lor ca să ajungă în casele fiecăruia, astfel îi puteți susține fiindu-le alături virtual.
  2. Doar prietenii apropiați: Fiecare dintre noi are un grup mai mare de prieteni cu care își dorește să petreacă, ca în fiecare an. De data aceasta, soluția ar fi să realizezi o petrecere mai restrânsă dar, să le sugerezi celorlalți prieteni să facă la fel. Ca să pară mai interesant, optează pentru o petrecere tematică, unde fiecare să își creeze un costum iar cel mai creativ să câștige. Evident, juriul va fi format din gazda evenimentului, fiind cea mai îndreptățită să facă asta.
  3. Petrecere la cabană: Când zicem cabană, ne gândim la una cu un număr relativ restrâns de persoane, pentru a respecta toate prevederile. Puțină deconectare nu strică niciodată, mai ales dacă ai alături acei prieteni care știu cum să te scoată din zona de confort. În cazul în care optezi pentru o astfel de petrecere, ai nevoie doar de prieteni și un om bun la organizare care să se ocupe de tot ce e nevoie sau care să delege task-urile fiecăruia. Dacă mai ai norocul ca cercul tău de prieteni să includă un fotograf, un DJ sau chiar un organizator de evenimente, nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de fiecare moment și să petreci până anul viitor.

E important să păstrăm obiceiurile și tradițiile cu care ne-am obișnuit. Acelea de a petrece împreună cu cei dragi trecerea dintre ani dar și altele. Noi îți zicem să nu mai stai pe gânduri, sună-ți oameni pe care vrei să-i ai aproape și stabilește detaliile, deoarece mai este atât de puțin timp.

Noi suntem aici dacă ai nevoie de acel organizator de evenimente, fotograf, DJ sau chiar magazinul vestimentar (de ce nu?).