Cu pași timizi, dar încrezători, punem pe hârtie planurile pentru un nou proiect: Eventador. Azi, se împlinește un an de când acesta a prins viață și visurile noastre s-au îndeplinit.

Deși Eventador este abia la început de drum, anul acesta a fost plin de surprize. Ne-am bucurat să vedem oameni dornici de a face parte din familia Eventador și de a se implica în dezvoltarea platformei dedicată realizării de evenimente.

Dar hai să vă povestim despre ce e vorba:

Pasionați fiind de munca pe care o facem în fiecare zi și dedicați în a face fericit fiecare om cu care intrăm în contact, ne-am decis să facem din petrecerea fiecăruia, cea mai reușită. Astfel, am hotărât să realizăm un proiect cu ajutorul căruia să facilităm realizarea unui eveniment. Ne-am întrebat: care sunt cele mai mari probleme pe care le întâmpină o persoană când își organizează o petrecere?

Și am ajuns la următoarele concluzii. Oamenii au nevoie de:

  • Contacte: De foarte puține ori putem să contactăm direct un furnizor de evenimente, uneori nici nu există datele acestora publice. Astfel, un obiectiv era să oferim tuturor posibilitatea de a contacta direct furnizorii.
  • O paletă largă de furnizori: dacă nu organizezi constant un eveniment, nu ști cât de mulți sunt aceștia și care sunt serviciile pe care le oferă. Platforma Eventador este locul unde găsești furnizori de evenimente din diferite domenii. Fie că e vorba despre muzică, local, flori, ținute, fotografi, pe Eventador găsești tot ce ai nevoie pentru o petrecere deosebită.
  • Furnizori locali: indiferent de locul unde vrei să organizezi un eveniment, ai nevoie de oameni aproape de tine. Așadar, pe Eventador am adunat furnizori din toate locurile, tocmai pentru a fi mai aproape de tine.

Oamenii au nevoie de Eventador, furnizorii au nevoie de Eventador, noi, în 2019 avem nevoie de Eventador.

La un an de la primul nostru contact cu publicul, putem spune că tot ce ne-am dorit, s-a îndeplinit. Un an plin de provocări și împliniri. Un an în care am fost aproape de voi și în care ne-am simțit responsabili pentru o parte din zâmbetul fiecăruia.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături în acest an și promitem că pe viitor, vom avea și mai multe surprize pentru voi.

Un an plin de realizări și împliniri!

Echipa Eventador