Cum ar fi dacă invitații la evenimentul tău ar deborda de bună dispoziție toată seara?

Evenimentul tău va rămâne în memoria lor mult timp după ce s-a încheiat. Este de datoria ta să te asiguri că acesta le rămâne în gând ca o amintire plăcută. Iar muzica aleasă va avea puterea de a da formă atmosferei care îmbracă evenimentul.

Ai nevoie de muzică „vie, caldă și îndrăzneață”. Doris Pădureanu ar putea să fie exact ceea ce cauți. De ce? Ei bine, cu fiecare „Moment Tradițional by Doris Pădureanu” pe care îl susține, atrage numai zâmbete din partea invitaților.

Publicul este receptiv. Entuziasmul este evident. Ringul de dans este arhiplin. Iar bucuria de pe chipul organizatorilor este dovada că Doris excelează în muzică.

Cum reușește aceasta? Ne-am întrebat și noi.

Care sunt cele 3 atribute care te definesc?

Îmi place să mă consider o persoană optimistă, sociabilă și onestă.

Cum arată primul moment când ai realizat că ești atrasă de muzică?

Am descoperit pasiunea pentru muzică încă din primii ani de școală, atunci când am fost remarcată și de  profesorii mei.

Îmi amintesc de parcă a fost ieri. Eram în sala de clasă împreună cu o colegă de-a mea și discutam despre ceea ce credeam noi că ne așteaptă în viitor. Atunci, eu i-am spus clar și răspicat: „Eu cred că tot muzică voi face în viața asta!”

Așa s-a și dovedit să fie.

Acum, care sunt cele 3 atribute prin care îți poți descrie muzica?

Muzica mea este, de fapt, o reprezentare a mea. Are aceleași atribute ca mine. Este vie, caldă și îndrăzneață.

Care este mesajul pe care îți dorești să îl transmiți prin muzica ta?

Nu aș putea numi un singur mesaj pe care îmi doresc să îl transmit prin muzica mea... Încerc, în schimb, să ajung la inimile ascultătorilor mei prin melodii cu tematici cât mai diverse, pentru sufletul fiecăruia. Mesajul pe care încerc să îl transmit în general celor din jur, este acela de a ne iubi mai mult unii pe alții și de a ne bucura din plin de viață, cu tot ce ne oferă ea.

Numește una dintre melodiile tale cu care ai o legătură mai profundă decât cu celelalte.

„Să fim amândoi” este, cu siguranță, una dintre melodiile mea preferate. De fapt, aceasta este și prima melodie compusă integral de către mine. În compunerea ei, m-am inspirat din frumoasa poveste de dragoste care ne leagă pe mine și pe soțul meu.

Ce te inspiră astfel încât să fii creativă?

Viața. De la experiențele pe care le trăiesc în viața de zi cu zi, la oamenii de care sunt înconjurată și la natură, găsesc inspirație în cele mai mărunte lucruri.

Numește amintirea ta favorită din cadrul unui eveniment la care ai susținut un Moment Tradițional by Doris Pădureanu.

Primul eveniment în cadrul căruia am susținut un „Moment Tradițional by Doris Pădureanu” este amintirea mea favorită. Receptivitatea și entuziasmul invitaților, faptul că ringul de dans a fost arhiplin, bucuria de pe chipul mirilor, toate acestea sunt dovezi evidente ale unui real succes!

Cum ai descrie legătura care se creează între tine și publicul tău?

Oamenii sunt extrem de receptivi și implicați în tot ceea ce implica actele artistice din cadrul evenimentelor.

Mă simt binecuvântată să am parte de un public minunat. Totuși, cred că satisfacția cea mai mare este aceea când observ că ne bucurăm de muzică în aceeași măsură – împreună. Este un sentiment de nedescris!

Numește o provocare de care te-ai lovit în cariera ta muzicală.

Deși muzica mi-a oferit printre cele mai mari satisfacții profesionale de până acum, nu a fost mereu ușor. O provocare cu care m-am confruntat a fost gestionarea timpului într-un mod eficient. Făceam tot posibilul în așa fel încât să fiu cât mai prezentă online pentru urmăritorii mei, dar și offline pentru familia mea.

Dacă nu ai face muzică, ce altceva ți-ar plăcea să faci acum?

După cum știți, activitatea mea în online nu se limitează la muzică. Dețin un al doilea canal de YouTube – DORIS vlogs – unde postez videoclipuri cu diverse tematici. Așadar, în cazul în care nu aș face muzică, mi-aș concentra atenția asupra activității mele online.

Cum ai descrie colaborarea ta cu echipa Eventador până în acest punct?

Sunt foarte încântată de colaborarea mea cu Eventador! Încă de la început am fost o susținătoare a conceptului acestei platforme. Și, de fiecare dată când am ocazia, recomand Eventador cu încredere și apropiaților mei.

Cu ce plănuiești să îți surprinzi publicul în următoarele luni?

Această toamnă se anunță a fi roditoare din punct de vedere muzical. Pregătesc noi materiale pentru publicul meu și sper să surprind într-un mod plăcut având în vedere că voi aborda un stil nou. Acest stil se va remarca prin faptul că voi introduce noutăți în abordarea mea muzicală.

Ce sfaturi i-ai da unei persoane care se află la început de drum în industria muzicală?

I-aș spune să persevereze, să aibă curaj și să se lase condus/ă de dorința de autodepășire. Aceste 3 atribute sunt esențiale în construirea unei cariere muzicale de succes.

Cum arată o zi din viața ta?

Sunt o persoană matinală. Ziua mea începe la ora 06:30. Îmi petrec prima parte a zilei la birou, iar după-masa mă ocup de treburi casnice. Ador serile în care mă relaxez în compania celor dragi. Totuși, de multe ori ziua mea se încheie tot prin muncă, fiindcă îmi aloc timp pentru studiu, creație și repetiții.

Așa că, atmosfera de la evenimentul tău cum o să fie? 💫