Anul 2021 reprezintă o adevărată provocare pentru toți cei care își doresc să își unească destinul alături de persoană iubită. Chiar dacă restricțiile legate de eveniment încă sunt valabile, asta nu reprezintă o piedică.

Dacă și tu te numeri printre miresele anului 2021 și îți dorești o nuntă de poveste, iată câteva idei pe care să le aplici la nuntă și de care să ții cont pentru a oferi invitaților experiențe creative și diferite.

1. Oferă cadouri inedite

Chiar dacă dispui de un număr limitat de persoane pe care le poți invita, oferă-le o experiență de neuitat. Renunță la obișnuitele pachete care se oferă pentru acasă și optează pentru ceva ce vă reprezintă, vă definește și le poate folosi invitaților pe mai departe.

De exemplu, poți să le oferi acestora rame foto, clasice. Pe lângă faptul că se potrivesc oricărui decor, sunt practice și toată lumea are nevoie de o ramă foto în care să pună acele amintiri de neuitat.

2. Cabină foto sau cameră foto instant

Dacă ne raportăm la o cabină foto, poți opta și pentru elemente de decor „necesare” pentru cele mai creative fotografii. Astfel, invitații vor avea cu siguranță poze de la nunta ta și își vor aminti cu drag de acele momente. Pentru un altfel de experiență, poți crea un colț creativ la nuntă, unde să pui la dispoziția invitaților o cameră foto instant și suficient film pentru acele fotografii care să surprindă amintirile frumoase. În plus, le poți oferi chiar și rame magnetice, pe care să le poată lipi pe suprafețele speciale.

3. Toată lumea la dans

Te-ai gândit de câte ori ai mers la o nuntă îmbrăcată elegant însă înălțimea tocurilor s-a făcut resimțită și ai fost nevoită să stai pe scaun? E timpul ca tu să previi acest „incident” la nunta ta și să le oferi invitatelor posibilitatea de a-și schimba papucii, punându-le la dispoziție papuci de unică folosință.

Acum nu-ți mai rămâne decât să alegi ideea care ți se pare cea mai creativă (chiar și toate) și să o pui în practică. Dacă mai ai și alte idei, așteptăm cu nerăbdare să ne spui despre aceasta.