Atunci când planificăm un eveniment, fie că este vorba despre o petrecere restrânsă, majorat, nuntă sau destinată oricărui alt scop, trebuie să ținem cont de câteva aspecte importante legate de sala unde se va desfășura. Cu cât alegerea pe care o facem este mai potrivită, cu atât mai avantajos este pentru noi. Astfel, iată câteva puncte de luat în calcul când alegem sala:

  1. Numărul invitaților: e important să știm estimativ care este numărul la care ne raportăm deoarece acest lucru influențează dimensiunile sălii. Dacă nu suntem atenți, riscăm să înghesuim invitații, să nu se simtă confortabil și să plece de la petrecere. Totuși, scopul este acela de a rămâne alături de noi cât mai mult, de a dansa și de a-i face să se simtă bine.
  2. Locația sălii: oricât de mult ne dorim ca sala să fie „perfectă”, trebuie să fim atenți la distanța pe care invitații trebuie să o parcurgă ca să ajungă la aceasta. Ideal este să fie amplasată cât mai aproape cu putință de aceștia. Dacă de exemplu îți organizezi cununia civilă la Cluj, nu este indicat să alegi o sală din Zalău, decât dacă majoritatea invitaților sunt de acolo.
  3. Condițiile oferite: multe restaurante oferă servicii complete pentru organizarea unei petreceri. Ofertele bogate ale acestora îți pun la dispoziție posibilitatea de a alege doar mâncarea pe care să o consumi de la ei, mâncare și băutură (suc/apă) sau meniul complet care pe lângă acestea mai dispune și de băuturi spirtoase. Tu trebuie să alegi exact ce ți se potrivește, în funcție de suma pe care ești dispus să o plătești.
  4. Buget: poate unul dintre cei mai importanți factori, bugetul este acela care face diferența când vine vorba de sala pe care o alegem gând organizăm un eveniment. E obligatoriu să stabilești cu exactitate care este suma medie pe care ești dispus să o plătești per persoană și marja bugetului pe care îți permiți să o depășești.

Dacă ții cont de cele 4 aspecte, restul detaliilor sunt nesemnificative în alegerea sălii. Majoritatea managerilor sunt permisivi și înțeleg nevoile clienților, motiv pentru care încearcă să soluționeze orice cerere a acestora, pentru a le câștiga încrederea și loialitatea.

În cadrul platformei Eventador îți punem la dispoziție locații de unde poți alege exact ce ți se potrivește, ideale pentru gustul fiecăruia. Contactează-i direct cu ajutorul platformei și rezervă-ți data pentru evenimentul planificat.