Culoarea roz, auriul, sclipiciul și diamantele? Bifat.

Acum, fardul de pleoape colorat, creionul pentru conturarea ochilor și lip gloss-ul sunt alte 3 trend-uri specifice verii 2019. Acestea îți pot oferi mai multă încredere în frumusețea ta, astfel încât să poți deveni o #instabeauty. Și tu poți experimenta acum look-urile caracteristice unor nume precum Ariana Grande, Kim Kardashian și Kylie Jenner.

Așa că, nonconformismul culorilor neon se îmbină vara aceasta cu nostalgia anilor ’90. Ție care ți se potrivește mai bine?

1.     Fardul de pleoape colorat

Ești un fan al culorilor, iar machiajul reprezintă o modalitate de a ieși în evidență?

Atunci, trend-urile verii 2019 țin cu tine: un look colorat se poartă. Te întrebi cu ce ar trebui să îl asortezi? Andreea Lupu îți oferă răspunsul: Poftă de viață și un strop de mascara! Cam așa ar arăta frumusețea în opinia mea.”

Creațiile Andreei reprezintă cea mai bună sursă de inspirație atunci când vrei să optezi pentru un look curajos: “Rolul meu este de a transforma frumusețea în artă, căci da, machiajul este o artă.”

Machiaj realizat de către Andreea Lupu: "Bucuria este cel mai frumos machiaj."
Machiaj realizat de către Andreea Lupu. 🤩

Au trecut 14 ani de când Andreea a realizat acest lucru, dar pasiunea și entuziasmul ei față de machiaj au rămas aceleași: “Acum 14 ani varietatea de brand-uri, produse, texturi nu era atât de mare. Azi avem la dispoziție o mulțime de lucruri minunate cu care ne ajutăm să fim “mai frumoase” însă, la fel ca atunci, bucuria este cel mai frumos machiaj.” Pe lângă bucurie, aceasta îți oferă câteva sfaturi pentru a te perfecționa în arta machiajului:

·       Machiajul evoluează constant, așa că… Învață singură, fură meserie, întreabă;

·       Fii încrezătoare în frumusețea ta… Poate chiar poți să participi la un curs de perfecționare;

·       Ai grijă de tenul tău înainte de toate, deci… Înainte să îți cumperi un fond de ten scump, cumpără-ți o cremă la fel de scumpă.

Andreea a învățat aceste lucruri pe cont propriu. Când și-a descoperit ea pasiunea pentru machiaj? “Am luat virusul de la mama, femeia cea mai pedantă din copilăria mea, care întotdeauna își dădea un stop de ruj roșu, încă unul de blush și cea mai frumoasă linie de eyeliner. Eram fascinată de frumusețea acestor trei elemente, fapt pentru care încercam pe bunica talentele de viitoare make-up artist. Ce-i drept, cu creioane colorate. A urmat perioada în care îi furam farduri și mă dădeam pe ascuns și eram cea mai fericită.”

Nu a durat mult până când Andreea a ajuns “pe platourile de filmare unde m-am virusat complet și iremediabil de oameni și de meseria de make-up artist.” Iar acum? Acum se bucură mai mult decât clientele sale când realizeză un machiaj, iar clientele îi devin prietene.

Programează-ți o întâlnire cu Andreea aici. Ea promite “răbdare, voie bună, energie, consiliere și profesionalism”!

2.     Creion pentru conturarea ochilor

Îți amintești machiajul specific anilor ’90?

Nostalgia pare, la rândul ei, să fie un trend vara aceasta. În machiaj, ea se traduce prin folosirea creionului pentru conturarea ochilor. “Acest tip de machiaj nu este despre frumusețe – ci despre cum să ai un look de impact. Cea care poartă acest look arată nu numai feroce, ci și sexy. Este cea mai importantă tehnică pentru a adopta un machiaj grunge,” afirmă Glowsly.

Andra Criseea știe cum să îți pună în evidență ochii prin folosirea creionului pentru conturarea lor. La urma urmei, după cum afirmă ea, “make-up-ul este despre încredere în sine, curaj și atitudine îndrăzneață!”

Machiaj realizat de către Andra Criseea.
Machiaj realizat de către Andra Criseea: "Machiajele îndrăznețe se realizează numai cu produse profesionale." 🙌🏻

Așa că, te întrebi de ce să optezi pentru un astfel de look?

·       Creioanele pentru conturarea ochilor vin în multe nuanțe… În funcție de nuanța aleasă, este ușor să îți îmbunătățești look-ul și poți să optezi pentru un look natural în rest;

·       Aceste creioane pot să fie folosite în modalități diferite pentru ocazii diferite… Iei prânzul alături de vechi prieteni? Optează pentru o linie subtilă. Îți petreci seara de vineri la o petrecere? Alungește linia căreia îi dai contur în colțul ochiului. Fii îndrăzneață: adaptează și experimentează;

·       Accentuează… “Utilizarea creionului deasupra ochilor creează senzația măririi acestora, în timp ce utilizarea sa dedesubt pune accentul pe partea inferioară a ochilor,” clarifică Andrew Sotomayor.

Așa că, “cu o experiență vastă în arta machiajului, cu multă pasiune și devotement” Andra te invită “la realizarea unor machiaje îndraznețe numai cu produse profesionale!” Alege să afli părerea unui profesionist legat de modul cum ai putea să îți pui privirea în evidență cel mai bine vara aceasta. Contacteaz-o acum aici.

3.     Doar strălucire

“Acesta este încă un trend inspirat din anii ’90 care te va face să cauți prin sertarul tău cu machiaje pentru a găsi câteva dintre favoritele tale pe care le-ai uitat de mult,” spune Glowsly.

O nuanță nud care nu necesită folosirea unui ruj este în trend. Fendi. Prabal Gurung. Paco Rabanne. Adeam. Majoritatea modelelor au purtat un astfel de look – unul pe care și Roxana Neculai îl realizează cu succes. “Frumusețea vine, în primul rând, din interior, iar menirea artistului este să o scoată la suprafață, făcând să strălucească și exteriorul la fel de tare ca sufletul!” – astfel își definește Roxana creațiile.

Machiaj realizat de către Roxana Neculai. Tendința "the more matte the better" este înlocuită de lip gloss-ul specific anilor 90. 💫
Machiaj realizat de către Roxana Neculai. 

Acest trend nu ține cont de faptul că un lip gloss este fie prea lipicios, fie îți dă bătăi de cap pentru că trebuie să fie reaplicat frecvent. Acest trend renunță la rujul mat și la credința că “the more matte the better”. În schimb, folosirea unui lip gloss oferă senzația unor buze pline și sănătoase, ba chiar ideale, caracteristice vedetelor ca Kim Kardashian și Kylie Jenner, susține The Business of Fashion.

Îți dorești să inspiri tinerețe și vitalitate? Și tu poți să postezi acum pe Instagram o fotografie cu hashtag-ul #lips, printre celelalte 25.5 milioane, care să impresioneze. Optează pentru un look în care să incluzi lip gloss-ul cu ajutorul Roxanei acum.

Dintre toate aceste trend-uri specifice verii 2019 în machiaj, tu pentru care ai optat?