Nu trebuie să fii make-up artist ca să te machiezi în trend.

Da, ai citit bine. Vara aceasta nu este o excepție: doar citind despre trendurile existente în materie de make-up pe timpul verii 2019, poți să ții pasul cu schimbările dinamice din acest domeniu.

Așa cum spunea Yves Saint Laurent: “Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea. Dar cosmeticele sunt mai ușor de cumpărat.” Deci, care sunt cosmeticele pe care ar trebui să le cumperi vara aceasta?

1.     Roz

Vara aceasta vei îmbrăca, inevitabil, o rochie cu imprimeu floral. Sau, poate chiar o ținută care să te facă să te simți la fel ca o prințesă. Poate vei participa la un eveniment și le vei asorta pe acestea cu o coroniță florală îndrăzneață, sau chiar cu tul. Așa că…

Cauți culoarea potrivită pentru a-ți pune în evidență buzele? Roz. Dar pentru fardul de pleoape? Tot roz. Ce culoare ar trebui să aibă pomeții tăi? Roz.

Important este că aceste diferite nuanțe de roz nu trebuie folosite separat. „Rozul a fost favorizat ca parte a trend-urilor în machiaj din vara/primăvara 2019, mai ales în look-uri monocromatice unde pudra roz a fost folosită atât pentru pleoape, cât și pentru pomeți, astfel încât să se potrivească cu nuanța de roz de pe buze.”, remarcă revista Glowsly. Deoarece această culoare poate avea semnificații multiple, îmbinarea nuanțelor de roz poate transmite diferite senzații.

Cezara Hortensia știe foarte bine acest lucru, fapt care se poate vedea datorită acestui machiaj realizat de ea. Aici, rozul aduce împreună sensibilitatea și femininitatea cu tonurile dulci și romantice. Este în interesul Cezarei să redea fidel pe chipul tău, prin culori, cele mai importante trăsături caracteristice feminității: “Consider că machiajul îți oferă o nouă perspectivă asupra fizionomiei tale, o infinită sursă de încredere în sine și inspirație pentru a aborda diferite momente din viața ta.”

Machiaj realizat de Cezara Hortensia: "Lovely Claudia wearing pink luminous ombre. ✨"
Machiaj realizat de Cezara Hortensia: "Barbie in my make-up studio. 💗"

Ia legătura cu Cezara – ea este nerbdătoare să te cunoască: “De-abia aștept să ne cunoaștem și să îți arăt câteva tips & tricks care fac diferența în machiaj!” Contacteaz-o aici.

2.     Fard de pleoape auriu

Ce au făcut artiștii în make-up în vara 2019 atunci când a fost necesar să creeze un machiaj rapid, ușor și luxuriant? Ne spune Glowsly: “au dat farmec machiajului lor cu o picătură de fard de pleoape auriu.”

După cum remarcă Canva, „niciodată n-a existat un moment mai bun pentru a utiliza această culoare în creațiile tale.” Denisa Nica, având o experiență de doi ani în acest domeniu, știe acest lucru: auriul este una dintre culorile preferate ale acesteia în creațiile sale. Denisa se joacă cu diferitele nuanțe de auriu: fie un auriu întunecat, fie unul luminos, un lucru este cert – auriul este aici ca să rămână.

Machiaj realizat de Denisa Nica. “Dacă un Auriu luminos poate stârni interesul audienței, un Auriu întunecat va adăuga bogăție și căldură creațiilor tale.”, afirmă Canva.
Machiaj realizat de Denisa Nica: "Gold. ✨"

Așa că, ia legătura cu Denisa aici. Nu lăsa ca machiajele caracteristice Temperley London sau Monse să rămână accesibile doar fotomodelelor. Așa cum spune Denisa, “cu multă pasiune și devotement, te invit la o ședință de machiaj realizată doar cu produse profesionale.”

Evenimentul acela mult așteptat la care vei participa vara aceasta? Impune ca tu să fii în trend. Las-o pe Denisa să aibă grijă ca tu să fii pusă în cea mai bună lumină a ta.

Chiar așa, tu la ce eveniment participi sau organizezi vara aceasta?

1.     Sclipici și diamante pe… pleoape?

Glowsly compară folosirea sclipiciului și a diamantelor în machiaj cu atingerea luminii stelelor: “Acestea adaugă o nuanță jucăușă, dar și de bucurie unui machiaj.”

Simone Rocha. Kate Spade New York. Tadashi Shoji. Sunt doar câteva dintre numele care au optat pentru astfel de machiaje îndrăznețe. Dar și Getei îi face plăcere să îți pună frumusețea “în evidență prin jocuri de culori”.

De la sclipici la culori îndrăznețe, dar și la o îmbinare a celor două, Geta crede că machiajul nu este altceva decât “o extensie a frumuseții tale.” Tot ceea ce își propune aceasta să facă, este să o potențeze. Așa că, ea își aduce vasta experiență în domeniu și o transpune în machiajul tău.

Machiaj realizat de Geta. Dacă adaugi o nuanță plastică rozului, el devine vibrant, energic, atrăgător și efervescent. 💗
Machiaj realizat de Geta. De la movul pal până la culoarea fucsia, fiecare nuanță de mov este specifică verii 2019. 

“Povestea mea ca make-up artist a început în urmă cu 5 ani. Atunci am plecat la București ca să fac un curs de make-up artist – iar acest lucru se întâmpla după 8 ani de pictură. În tot acel timp, am pictat totul, de la icoane pe sticlă la natură statică.” Astfel, Geta mi-a stârnit curiozitatea cu privire la restul parcursului ei în domeniu. “Apoi, am mers în Cluj-Napoca, unde am făcut un curs timp de 4 ani pentru a mă specializa în calitate de cosmeticiană. Cu toate acestea, am rămas tot pe această ramură a machiajului, pentru a mă perfecționa în machiajul profesional.”

Iar acum? “Deși am lucrat la un salon în Cluj-Napoca, am decis ulterior să îmi aranjez acasă un loc special pentru clientele mele” Poți să îți stabilești o întâlnire cu Geta aici, căci ea “te așteaptă cu drag”.

Cu ajutorul furnizorilor noștri Cezara Hortensia, Denisa Nica și Geta poți lua legătura nu numai pentru câteva tips & tricks cu privire la machiajul ideal, ci și pentru a-ți pune frumusețea în valoare printr-un machiaj profesionist. Și, de ce nu?, poți și învăța câte ceva de la ele ca mai apoi tu să aduci ceea ce ai învățat în machiajul tău de zi cu zi.

Nu trebuie să fii make-up artist ca să te machiezi în trend. Dar ar fi bine ca un make-up artist să îți servească drept exemplu.

Până atunci, rămâi aproape pentru a aprofunda acest subiect în cea de-a doua parte a acestui articol.