Luna februarie – oportunitatea de a te asigura că atât tu, cât și persoana dragă ție aveți parte de momente speciale. Însă, de ce să te limitezi la data de 14 și 24 februarie? Clujul abundă de evenimente numeroase și variate.

Pentru că știm că ești o persoană ocupată, ne-am propus ca la acest început de lună să îți organizăm noi programul, din punct de vedere cultural. Nicio grijă – sunt îndeajuns de multe opțiuni încât să corespundă gusturilor fiecăruia.

Dacă ești o persoană matinală, căreia îi place să poarte o conversație interesantă în timp ce își savurează cafeaua, Narcoffe ți-a pregătit oportunitatea ideală pentru a face asta. În data de 4 februarie, între orele 10:00 – 11:00, Narcoffe te așteaptă în cadrul evenimentului „Luni cu degust.” Prin ce se diferențiază acest eveniment de o dimineață obișnuită în care îți bei cafeaua? Prin concept. Astfel, ai ocazia de a degusta diferitele origini de cafele disponibile la Narcoffe, în timp ce aceștia îți povestesc „despre ferma de unde vine, procesare, varietate, prăjire și caracteristici.” Pare a fi pe placul tău? Dacă răspunsul este da, poți afla mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/586533411821521/.

Dacă preferi să îți petreci sâmbătă seara într-un restaurant liniștit în loc de a petrece în club, atunci Livada – Restaurant & Music Lounge reprezintă locul potrivit. De ce? Ai parte atât de „o masă savuroasă alături de un vin bun sau note de cocktailuri aromate și bineînțeles compania celor dragi”, cât și de muzică live. Aminda & Roje se folosesc de pian pentru a se asigura că tu și cei dragi ție aveți parte de seara liniștită, dar magică la care sperați. Când? 9 februarie, între orele 20:00 – 23:00. Ți-am stârnit curiozitatea? Accesează linkul https://www.facebook.com/events/2004138229886787/ și, poate, te vei convinge singur că acest eveniment merită.

Dacă ești o persoană care consideră că o expoziție de artă reprezintă un mod clasic și romantic de a-ți petrece timpul cu persoana dragă ție, atunci expoziția „Circle” a lui Daniel Krysta reprezintă evenimentul ideal pentru a-ți petrece Valentine’s Day. 14 februarie – o zi care abundă de sentimente este o ocazie propice pentru a explora emoții. Astfel că, Daniel Krysta ne pune la dispoziție o expoziție prin care se materializează „urme de sentimente, pâlpâieri, stări ezitante, căldură sau anxietăți exprimate prin textură, culoare și rugozitatea “granule” în structura fundalului.” Dacă acest eveniment pare a fi pe gustul tău, atunci te invităm să fii acolo în data de 14 februarie, la ora 18:00. Unde este “acolo”? Află accesând linkul: https://www.facebook.com/events/369480703869603/.

Cinefil, în căutare de persoane cărora să le împărtășești pasiunea ta pentru filme? Am găsit evenimentul perfect pentru tine: un cocktail de retrospectivă, filme, socializare, bar și… brânză de la Câmpulung – “Retrospectivă Câmpulung Film Fest la Cluj”. Când? 15 februarie, între orele 19:00 – 23:00. Unde? Cinema ARTA. De ce? Pentru că îți oferă ocazia de a îmbina utilul cu plăcutul. Unde poți da “going” la eveniment? https://www.facebook.com/events/2344487499119144/.

Preferi teatrul în locul cinematografiei? Ai decis, pur și simplu, să observi câte puțin din amândouă în această lună? Piesa “Cerere în Căsătorie” de A.P. Cehov îți oferă această ocazie. Când? Miercuri, 20 februarie. Unde? În cadrul Teatrului Național Cluj-Napoca. Și noi suntem curioși ce este recomandat să facem, respectiv ce nu ar trebui să facem atunci când facem o cerere în căsătorie; deci, de unde achiziționăm bilete? https://www.facebook.com/events/278933059445041/.

La sfârșitul lunii februarie, ce altceva mai rămâne de făcut? Dacă am văzut piesa “Cerere în Căsătorie” de A.P. Cehov, acum este momentul să ascultăm “Ți-am dat un inel”– în data de 24 februarie, de Dragobete, putem să asistăm la un concert Holograf în cadrul Casei de Cultură a Studenților. Cum achiziționăm bilete? Accesând linkul: https://www.facebook.com/events/974417499409469/.

Tot ceea ce trebuie ca tu să faci este să ne iei în considerare sfaturile, iar la sfârșitul lunii să ne spui dacă ai avut, într-adevăr, parte de o lună specială.