Nu te poți decide asupra coafurii pe care o vei avea în ziua nunții tale?

Fie că îți dorești ca aceasta să fie clasică sau nonconformistă, îți oferim 20 surse de inspirație. Acestea vin împreună cu 4 hairstyliști pe care ți-i recomandăm cu încredere. Headline Studio & Academy, Frâncu Natalia Hairstylist, Salonul VioStyle și Salonul The Secret așteaptă să te cunoască!

Tu la care dintre cei 4 te vei programa?

  1. Headline Studio & Academy
Headline Studio & Academy: "Beautiful 𝒉𝒂𝒊𝒓, beautiful 𝒅𝒂𝒚, beautiful 𝒎𝒆𝒎𝒐𝒓𝒊𝒆𝒔. 💍" 
Headline Studio & Academy: "The brightest day of your life can become even brighter ▶️▶️▶️ 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐓𝐇𝐄 𝐑𝐈𝐆𝐇𝐓 𝐇𝐀𝐈𝐑𝐒𝐓𝐘𝐋𝐄!"
Headline Studio & Academy: "Headline Studio & Academy îți va oferi coafura pe care o visezi, pentru o zi de neuitat! 💍"
Headline Studio & Academy: "Scopul nostru principal este să ne depășim limitele zi de zi, să ne perfecționăm pentru a-i oferi clientului o experiență inedită de fiecare dacă când pășește în salonul nostru."

2. Frâncu Natalia Hairstylist

Frâncu Natalia: "Te invit să decidem împreună ce este cel mai bine pentru părul tău. ✨"
Frâncu Natalia: "Wedding season! 👰🏼"
💍
💓
Frâncu Natalia: "Orice schimbare de look reprezintă o etapă importantă atât pentru persoană, cât și pentru păr, de aceea te aștept să te lași în mâinile expertului."

3. Salonul VioStyle

Viorica Popovici: "Salonul de înfrumusetare VioStyle are ca obiectiv să îți aducă tot ceea ce este mai bun, eficient, nou și sănătos în lumea frumuseții! 💓"
💍
Viorica Popovici: "La salonul nostru te simți ca într-o familie, unde toată lumea e atentă ca tu să te simți bine și să pleci foarte mulțumită!"
Viorica Popovici: "Pentru toate clientele care ne trec pragul de-a lungul anului, oferim numeroase pachete promoționale. Te așteptăm cu drag!"

4. Salonul The Secret

The Secret: "Știm cu toții că un par sănătos și frumos îți poate schimbă starea de spirit, iar la noi vei găsi exact serviciile de care ai nevoie."
The Secret: "Ne mândrim cu experiența și tehnica pe care stiliștii noștri le au, dar și cu devotamentul pe care îl arată clienților."
💍
💓
The Secret: "Te așteptăm să descoperi secretul nostru. Atunci vei vedea în oglinda cât de frumoasă poți fi când o întreagă echipă de profesioniști se ocupă de imaginea ta până la cel mai mic detaliu. 💓"

Apropo, tu știi care sunt cele mai importante trend-uri în materie de nunți în 2019?